Verslagen

KFC Dames - KSK Weelde  5-4
KFC Dames - KFC Wuustwezel 3-0

Onze dames krijgen nog de voor de match de nodig boost om er in te vliegen. Het eerste kwartier is het voor beide ploegen een beetje zoeken in de eerste match in 2018.
Onze dames starten toch het sterkst aan de match, hierdoor creëren we paar doelkansen maar we scoren net niet. Als Wuustwezel dan eens een aanval probeert op te zetten staan Leen, Sofie, Renske en Ynske wel klaar om de aanval af te breken,of ze stoten op Anouk die de ballen uit haar doel houdt. We zijn 20 minuten ver en onze dames bouwen een aanval op. Tinne krijgt de bal zij speelt die naar Stephanie die de flank afloopt en voorzet, Christine staat op de juist plaats en trapt de 1-0 tegen de netten.Deze goal geeft onze dames een beetje vleugels en niet veel later is daar de volgende aanval al. Renske speelt de bal naar Christine zij loopt haar flank af en zet voor naar Tinne. Tinne trapt net boven lat over. Dit deert onze dames niet zowel Stephanie, Aranka, Tinne en Valerie krijgen nog kansen maar die bal wil maar niet in die goal van Wuustwezel vallen. We gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

Silke neemt de bal af van een tegenspeelster, zij speelt de bal diep maar de voorzet die volgt is net iets te hoog zodat Stephanie net niet kan koppen. Rond de 65min stuurt Renske een diepe bal richting de keeper, Christine zit er nog tussen hierdoor werkt de keeper slecht weg. Valerie is heel goed gevolgd en trapt de 2-0 tegen de netten. Niet veel later komen Julie, Aline en Lynn het veld op in de plaats van Silke, Valerie en Tinne. De sterke spits van Wuustwezel krijgt de bal en loopt weg maar dit laat onze super snelle Aline niet zomaar gebeuren. Ze trekt een mega snelle spurt richting de spits en werkt de bal weg. Af en toe komt Wuustwezel er door en dan etaleert Anouk haar klassen in de goal zo blijft het 2-0. Met nog 10 minuten te gaan trekken onze dames nog eens ten aanval Aranka speelt de bal naar Stephanie zij dribbelt de keeper voorbij en maakt de 3-0. Dit is ook de eindstand

Speelden voor KFC: Anouk, Christine, Aranka, Tinne, Leen, Renske, Silke, Aline, Valerie, Sofie, Stephanie, Ynske, Lynn en Julie


KFC Dames - KSK Weelde  5-4
KFC Dames - KFC Zwarte Leeuw 3-3

De scheids fluit de match op gang. De eerste helft kamperen onze dames vooral op de helft van zwarte leeuw. Onze dames knutselen een mooie aanval op gang Aranka stuurt Valerie diep die trapt richting doel maar de keeper pakt de bal. Niet veel later stuurt Silke, Tinne op de rechterkant weg maar haar poging spat uiteen op de deklat. Ook stephanie probeert het nog van ver maar de bal vliegt naast. Dan begint Silke aan een mooi actie en ze maakt de verdiende 1-0 voorsprong voor onze dames. Dan komt zwarte leeuw iets meer in het spel voor en moet Inte een aantal keer goed ingrijpen. Ook onze verdedigers renske, leen, sofie en jutte doen zeer goed hun werk zodat zwarte leeuw er niet te vaak door komt. Dan een mooi combinatie van onze dames, Anouk stuurt de bal het strafschop gebied in maar de keeper pakt de bal. We gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

Zwarte leeuw start iets feller aan de tweede helft en maken snel na de rust de 1-1. Even daarna komen Christine, Aline en Ynske op het veld in de plaats van Anouk, Leen en Sofie. Bij een corner ziet de scheids een handsbal bij iemand van de kempen dames penalty. In eerste instantie red inte de strafschop. Maar de speelster van zwarte leeuw is goed gevolgd en ze trapt de 1-2 tegen de netten. Dit komt even aan bij onze dames. Na wat kleine foutjes van de ploeg maakt zwarte leeuw er niet veel later 1-3 van. Onze dames herpakken zich Jutte speelt de bal naar Christine die op haar beurt Aranka aanspeelt. Aranka gaat drie man van zwarte leeuw voorbij en maakt een pracht goal we komen terug 2-3 met nog 15 minuten spelen. Net als vorige week vallen onze dames dan met 10 man. Nadat er een smerige fout gemaakt is op Valerie en zij het veld moet verlaten. Met 10 tegen 11 proberen onze dames het beste nog van zichzelf te geven. De bal komt bij Stephanie die kopt door, Christine is goed gevolgd en loopt twee man van zwarte leeuw voorbij en trapt de bal in de verste hoek binnen we staan 3-3 gelijk met nog 5 minuten te spelen. Onze dames geloven er terug in, Aline krijgt de bal die breed speelt op Ynske. Zij speelt de bal naar Tinne. Maar een speelster van zwarte leeuw trekt tinne neer en we krijgen een vrije trap. Christine zet zich achter bal, maar deze spat uiteen op de dwarsligger. Niet veel later fluit de scheids af en eindigt de match op 3-3.

Speelden voor KFC: Christine, Aline, Ynske, Aranka, Tinne, Silke, Renske, Leen, Sofie, Inte, Jutte, Anouk, Stephanie en Valerie


KFC Dames - KSK Weelde  5-4
KFC Dames - Blauwvoet Oevel 1-4

Onze dames zijn goed voorbereid op het koude weer. De ene heeft een thermisch tshirt onderaan, andere broekkousen en of handschoenen. De scheids fluit de match op gang, onze dames zetten een aanval op maar Oevel onderschept de bal. Daarna gaat spel goed op en neer. Dan trekken onze dames via Aranka en Tinne ten aanval. Devoorzet komt in de Oevelse defensie terecht die terug speelt op hun doelvrouw maar Christine zit er nog tussen en zij trapt de 1-0 tegen de netten onze dames staan voor tegen de nr3 in het klassement. Anouk staat vandaag in het doel en ze laat zich opmerken met enkele noodzakelijke reddingen. Oevel komt nog eens opzetten en ze trappen de 1-1 binnen. De scheids fluit voor het rust signaal.

Ynske had last van haar nek en Sien komt haar vervangen. Iedereen van de ploeg werkt heel hard om de 1-1 stand op het bord te houden. Onze dames krijgen nog kleine kansje maar het blijft 1-1. Oevel krijgt nog een vrije trap maar deze wordt klemvast gepakt door Anouk, die een knappe match keept. Inne komt in de tweede helft het veld op in de plaats van aranka, ondertussen staan onze dames met 10 omwille van een blessure en we geen wissels meer hebben. Nog 20 minuten te gaan en met een mannetje meer lukt het Oevel om nog 3 keer te scoren. De eindstand is een overdreven 1-4 stand. Onze dames hadden zeker een gelijk spel verdient.

Speelden voor KFC: Anouk, Sofie, Leen, Valerie, Ynske, Tinne, Silke, Aranka, Christine, Julie, Stephanie, Sien en Inne


KFC Dames - KSK Weelde  5-4
SC Mechelen - KFC Dames 5-0

Onze dames moeten vandaag richting mechelen. Na de verre verplaatsing maken ze zich klaar om te gaan oparmen.De wedstrijd start, Mechelen begint het vinnigste aan de match en na 7 minuten maakt mechelen er 1-0 van. Onze dames moeten even bekomen van deze tegen goal. Dan krijgen onze dames een paar kansen maar de bal wilt er maar niet in vandaag. Mechelen is ook nog wel gevaarlijk. Ook op corners van hen is het altijd alert zijn maar dat lossen onze dames goed op. Het is niet echt de dag van onze dames, we krijgen nog mogelijkheden om te scoren maar het ronde ding wilt er niet. Mechelen die zeer efficiënt zijn en stevig in duel lopen uit tot een 5-0 scoren dit ik ook de eindstand.Volgende week nemen onze dames het op tegen de nummer 2 in het klassement blauwvoet oevel.

Speelden voor KFC: Inte, Sofie, Leen, Aline, Jutte, Tinne, Aranka, Silke, Valerie, Julie, Stephanie, Christine, Ynske en Anouk


KFC Dames - KSK Weelde  5-4
KFC Dames - KSK Weelde 5-4

Onze dames nemen het vandaag op tegen weelde. Weelde is hier duidelijk gekomen voor de 3 punten mee naar huis te pakken. Ze maken er 0-1 van. Onze kempen dames trekken ten aanval en stephanie haar schot word een speelster van weelde in doel gewerkt we staan terug op gelijks voet 1-1. Hierna krijgen we even power play van weelde en ze lopen 1-3 uit. Weelde is een stevig ploeg en stephanie word foutief gestopt. Vrije trap voor ons christine zet zich achter de bal deze trapt ze tot bij stephanie maar de keepster pakt goed. Weelde maakt nog goal voor de rust 1-4 gaan we de kleedkamer in.

De tweede helft krijgde beide ploegen nog kansen maar ysnke keept goed en haalt de ballen uit haar doel. Leen, aline en sofie houden het centraal goed dicht. Silke, Sien en renske komen in ploeg. Weelde begaat een overtreding op silke en jutte zet zich achter de vrije trap. Deze vrije trap van jutte verdwijnt prachtig in de linker boven hoek 2-4. Dit geeft onze dames een boost en ze trekken weer ten aanval renske maakt er 3-4 van. Daarna maken tinne en valerie er nog 4-4 en 5-4 van. Wat een prachtige comeback match van onze dames en zo houden we de 3 punten op de kempen

Speelden voor KFC: Ynske, Sofie, Leen, Aline, Jutte, Christine, Aranka, Valerie, Tinne, Julie, Stephanie, Sien, Silke en Renske


KFC Ranst - KFC Dames  7-0
Maria ter Heide - KFC Dames 1-7

Onze dames moeten vandaag naar Maria ter Heide. Kristof stelt een jonge verdediging op met Sien en Jutte op de backs en Aline als voorstopper, Renske leidt haar verdediging in goede banen. Onze dames starten goed aan de match. Het spel gaat goed heen en weer. Vanuit het midden wordt Christine aangespeeld zij past naar Stephanie en die werkt mooi af 0-1 voor onze dames. Maria ter Heide krijgt nog enkele kansjes maar daar staat Inte wel klaar met een goede redding. Dan zijn het weer onze kempen dames die een mooie actie uit hun voeten toveren. Vanachter uit wordt Tinne aangespeeld zij ziet dat Julie is gevolgd en speelt haar aan en we staan 0-2 voor. Tinne bekroont haar zeer sterke eerste helft met een goal 0-3, dit is ook de ruststand.

Na de pauze zijn onze dames even niet goed bij de les en bijna maakt maria ter heide een goal maar Inte voorkomt dit. Onze dames schieten terug in actie en Aranka maakt er 0-4. Dan krijgt maria ter heide een strafschop maar deze gaat hoog over. Onze dames trekken weer ten aanval en Julie maakt de 0-5. Stephanie, Leen en Sien mogen gaan rusten en Sofie, Silke en Valerie komen in de ploeg. Op een vrije trap maakt de tegenpartij er 1-5. In het slot maakt Christine er nog 1-6 van en Tinne scoort onze 7de goal van de dag.
Onze dames winnen met 1-7 van maria ter heide

Speelden voor KFC: Inte, Sien, Renske, Aline, Jutte, Tinne, Aranka, Leen, Christine, Julie, Stephanie, Sofie, Silke en Valerie


KFC Ranst - KFC Dames  7-0
KFC Dames - FC Schoonbroek 1-1

Bij dit miezerige weertje konden we echt wel een opwarmer gebruiken en daar zorgden onze geel-blauwe dames voor.Nadat Schoonbroek de eerste minuten voor zich opeiste kon er een eerste snelle balwissel tussen Stephanie die noodgedwongen op de stopperplaats speelde en Leen die Aranka aanspeelt ,Christine roept en krijgt de bal in de loop ,haar uitgemeten voorzet wordt door Julie nipt gemist. Het grote A terrein is een uitdaging voor onze dames en de combinaties zijn mooi om te zien. De pas van Sofie naar Aline komt tot bij Anouk die zich probeert los te werken van tussen drie verdedigsters van schoonbroek daardoor gaat het schot naast,ook Julie wordt bijna het truitje uitgetrokken ,hierop volgt een vrije trap van Stephanie die Tinne vind en Julie bijna kan afwerken maar ook de doelvrouw van schoonbroek is allert. Schoonbroek zet druk op onze verdediging maar ook hun doelschoten missen het doel van Inte tot die snelle uitbraak en we op 0-1 achterstand komen. Onze dames zijn zo dicht bij de gelijkmaker met onderandere een schot van Christine dat op een haarna het doel mist ook Tinne en Julie krijgen nog kansen. Ook Inte wordt aangestoken en ranseld de bal in twee keer van de doellijn, tot Jutte van ver richting doel trapt en we de bal knap in de verste bovenhoek zien verdwijnen .Oververdiend staan de bordjes gelijk 1-1 zo gaan we rusten.

In de tweede helft komt Renske weer op haar stopperplaats en zien we de een na de andere sterke aanval,ook als een moegestreden Sofie en Anouk mogen rusten en Silke mee het aanvallend spel doet draaien. Nog maar even te spelen en Christine speelt de bal naar Stephanie maar zij word hard onderuit gewerkt door een verdedigster van schoonbroek. Onze dames krijgen een vrije trap, Christine zet zich achter de bal, de keepster kan de bal net nog uit de verste hoek wegduwen. Onze dames hebben heel wat kilometers afgelegd. De supporter genieten van het samenspel van twee aan elkaar gewaagde ploegen,alleen wil dat ronde ding niet in het doel !Elke speelster heeft het beste van zich gegeven ,1punt,een trotse tevreden trainer Kristof en opgewarmde supporters ,dat is het !

Speelden voor KFC: Inte,Renske,Stephanie,Christine,Leen,Tinne,Aranka,Silke,Sofie,Aline,Anouk,Julie,Jutte enInne


KFC Ranst - KFC Dames  7-0
FC Blaasveld - KFC Dames 2-1

Vandaag moeten onze dames naar blaasveld. In het verleden waren dit altijd gelijk opgaande matchen. De match wordt opgang gefloten en blaasveld zet een aanval op maar de bal vliegt hoog over het doel. Dan gaat het spel goed op en neer. De ene keer probeert blaasveld een aanval op te zetten. De andere keer zijn het onze dames die vanachter uit een aanval proberen op te bouwen. Na een aanval van blaasveld speelt men de bal naar Anouk, zij ziet Stephanie lopen en past de bal naar Stephanie en zij maakt de 0-1 voor onze dames. Het mag gezegd worden dat blaasveld scherper in de duels is en hun passing loopt ook vele beter en ze gevaarlijker worden naar mate de match verdord. 10 minuten voor de rust maken zij de 1-1. Onze dames krijgen nog wel wat kansen maar bal geraakt maar niet in het doel van de tegenstander.

Na de rust starten onze dames vinniger aan de match één keer staat de paal in de weg en de andere keer komt de doelvrouw goed uit en kan er net niet gescoord worden. Dan valt blaasveld nog eensvaan en zij maken er 2-1 van. Dit komt toch even aan bij onze dames. We krijgen nog een paar kansen Valerie legt de bal achteruit Christine haalt uit maar er zit nog een verdediger tussen weg kans. Het spel gaat snel op en neer omdat onze dames toch graag met een punt naar huis zouden gaan. Iemand van de tegenpartij maakt een fout en onze dames krijgen een vrije trap, Christine trapt maar de doelvrouw kan de bal net nog klemmen. Niet veel later fluit de scheidsrechter af. Onze dames verliezen met 2-1 dit komt hard aan bij alle speelsters. Een weekje rust zal onze dames misschien wel deugd doen. Zodat ze op 4 november terug kunnen invliegen.

Speelden voor KFC: Elien, Sofie, Renske, Leen, Jutte, Tinne, Valerie, Aranka , Christine , Anouk, Stephanie, Aline, Sien, Ynske