Trainingen: dinsd.-dond.-vrijd. 19.30-21.00u

Reeks U19 VFV Reeks E Niv 3-2

Kalender + klassement: Klik hier

City Pirates - KFC U19 3-1

Op het kunstgrasveld van CP konden we even gelijke tred houden tot we enkele hoekschoppen moesten toestaan. Eerste hoekschop lang gegeven word achteraan binnen gekopt 1-0. enkele minuten later wordt met een korte variatie slecht verdedigd en 2-0. We kunnen milderen door hoog druk te zetten en Fritzner profiteert van een fout van de CP-verdediging 2-1. Maar de volgende hoekschop zaait opnieuw verwarring , Jef maakt jammer genoeg handspel en penalty. Onze keeper Elias houd hem echter zodat we in de match kunnen blijven. Ook aan de overkant wordt het penalty maar Elias trapt staalhard onderkant deklat en geen doelpunt .2-1 ruststand.

De tweede helft krijgen we het moeilijk mar houden stand met de hoop op een gelijkspel. Jammer genoeg pakken we een derde goal tegen en einde verhaal. eindstand 3-1