Eerste ploeg

Bosmans nieuwe transfer

De 1m90 lange aanvallende middenvelder Kim Bosmans (28 jaar) is tweevoetig en technisch onderlegd. Zijn belangrijkste kwaliteiten zijn zijn spelinzicht en rust aan de bal. Hij is moeilijk van het leder te zetten en geeft daardoor vaak een beslissende laatste bal. Maar op positie 10 beschikt Kim tevens over scorend vermogen. Kim Komt over van 1ste nationaler, K Rupel Boom FC en speelde in het verleden ook bij KFC Turnhout en VC Herentals in de nationale reeksen.

Welkom Kim!

 

 

 

Bakki is back

Ben Bakkovens keert na 2 seizoenen terug naar KFC De Kempen. Ben speelde 2 seizoenen bij KFC De Kempen waarin hij 55 wedstrijden speelde en 2 doelpunten maakte. 

Welkom terug bij onze club Bakki!

 

Nieuw programma

Onze sportieve cel stelde een nieuw programma op ter voorbereiding van de hervatting van de competitie. Dit natuurlijk onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen van het coronavirus.

Ticketreservatie KFC Diest

Onderstaande bericht komt van onze vrienden van KFC Diest.

Momenteel is het niet alleen terug mogelijk om wedstrijden te spelen, maar ook om publiek te ontvangen.

We zijn echter strikt gehouden aan de door de  Nationale Veiligheidsraad opgelegd maximum van 400 toeschouwers, en dan nog na finale goedkeuring van de lokale overheid.

VC Poederlee - KFC B 3-0

In de eerste helft moest Kempen-doelman Janssens omzeggens twee keer in actie komen, en telkens was het om de bal uit zijn netten te rapen. Poederlee werkte af aan 100% en kon zo met 2-0 de rust in gaan. De jeugdige bezoekers lieten zich niet imponeren door de ervaring van Poederlee. Vroeg in de match ging Moorkens op snelheid de linkerflank af en zette de bal laag voor doel. De lokale doelman moest zich reppen om de voorzet te onderscheppen. Een vloeiende lokale aanval in de 10’ mondde uit in een strakke boogbal over doelman Janssens.