Voorbeschouwing

Ik vond Berg en Dal de beste ploeg waartegen we gespeeld hebben.

KFC begon de winterstop met een duizelingwekkende 8-0 overwinning tegen KFC Sint Job. Ondertussen zijn we alweer een jaar verder en kijken we alleen nog maar vooruit.

2019 trappen we op gang met een verplaatsing naar Berg & Dal. In de heenronde kwamen zij met 0-1 winnen in het Staf Janssensstadion. Tijd dus om op ons beurt ook de drie punten mee te nemen naar huis.

Voor de eerste voorbeschouwing van het jaar spreken we met Pieter Michiels. Pieter kwam door een zware knieblessure nog niet in actie dit seizoen. Maar achter de schermen werkt hij keihard aan zijn terugkeer. Wij gingen een keer bij hem langs om te kijken hoe hij het stelt.

2019! Een nieuw jaar, ongetwijfeld een nieuwe start voor jou. Vorig seizoen raakte jij zwaar geblesseerd tijdens de laatste competitiematch tegen Herselt. Wat gebeurde er juist? En hoe ver sta jij nu met de revalidatie? Klopt het dat je weer bijna fit bent?

Klopt, in de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen maakte ik een verkeerde draaibeweging waardoor ik vast bleef zitten in de grond en mijn knie veel te ver doordraaide. Een gescheurde voorste kruisband was het zware verdict.
De revalidatie verloopt tot nu toe heel goed. Op 30 mei 2018 onderging ik de operatie bij Toon Claes en nadien werkte ik 80 beurten bij de kinesist af om de functie van de knie en de belastbaarheid van de nieuwe voorste kruisband goed te laten herstellen.
Vanaf november 2018 ben ik dan in de fitness beginnen werken aan mijn uithoudingsvermogen en aan de spierkracht van mijn bovenbeen.
Afgelopen donderdag moest ik voor de laatste keer op controle bij de dokter en heb ik groen licht gekregen om stap per stap met de bal te mogen beginnen.

De ploeg heeft er een heel mooie eerste ronde op zitten. Wat moet volgens jouw de ambitie zijn van de ploeg? En wat ambieer jij zelf nog voor dit seizoen?

De ambitie van deze groep moet de top 5 in eerste provinciale zijn. Hopelijk kunnen we meespelen voor een plaats in 3de amateur omdat deze club daar klaar voor is om terug naar de nationale reeksen te gaan.
Zelf ga ik er alles aan doen om dit seizoen nog verschillende wedstrijden te kunnen spelen. Op die manier kan ik ook nog mijn steentje bijdragen.

Jij hebt natuurlijk veel wedstrijden van aan de zijlijn gevolgd. Wat was volgens jou de beste ploeg waartegen we gespeeld hebben?

De beste ploeg waar we dit seizoen tegen gespeeld hebben vond ik Berg & Dal. Hopelijk kunnen we zondag wel winnen en zo de 3 punten meer naar huis nemen!

De laatste maanden sloten we steeds af met enkele dilemmavragen. De vragen raakten stilaan op. Daarom starten we iets nieuw en gaan we van onze spelers een paspoort opstellen waaruit we hen beter leren kennen.

Pieter Michiels
1992
Bijnaam
Kamiejel

Sinds enkele jaren word ik zo genoemd omdat ik na een avondje stappen eens een fles water van 1,5l in één keer opdronk

Favoriete voetbalclub
Royal Antwerp Football Club

De oudste club van België. Ik probeer elk seizoen verschillende matchen te gaan kijken. Natuurlijk wel als deze niet samenvallen met de wedstrijden van De Kempen.

Slechtste eigenschap
Te perfectionistisch

Als ik aan iets begin moet dit tip top in orde zijn.

Wat zal je morgen doen als je vandaag de lotto wint?
Wereldreis - familie - vastgoed

Dan zou ik op wereldreis vertrekken, investeren in vastgoed en een deel aan mijn familie geven zodat ook zij hiermee van kunnen genieten.

Volgende vakantiebestemming
Ibiza

Deze zomer trek ik met enkele vrienden naar Ibiza. Dit is de ideale plaats om te batterijen terug op te laden voor het komende voetbalseizoen.