Voorbeschouwing: KFC A - KSAV Sint-Dimpna

Dat is een heel mooie beloning voor wat we al gepresteerd hebben!

Afgelopen weekend was het tijd voor een klein feestje! Door de winst met 2-4 op Hoboken wonnen we de eerste periodetitel wat ons recht geeft op deelname aan de eindronde. Hoe kijk je terug naar deze wedstrijd? Moet deze bij 0-2 niet gespeeld zijn?

We begonnen inderdaad sterk aan deze wedstrijd. Maar als je met de rust 0-2 voor staat, moet je z’n wedstrijd in de 2de helft uitspelen met zo’n kwaliteitsvolle groep als de onze. Maar uiteindelijk hebben we ons 1ste doel behaald en moeten we niet te lang stil blijven staan bij een ‘mindere’ wedstrijd van ons.

Deelname aan de eindronde is na 10 speeldagen al een heel mooie bekroning. Kunnen we nu al spreken van een geslaagd seizoen of is deze periodetitel niet het enige doel?

Dit is een heel mooie beloning voor wat we al gepresteerd hebben! We staan nu bovenaan maar ik wil nu nog geen uitspraken doen over volgende doelen. Het doel is match per match bekijken en we zien wel op het einde waar het schip strandt.

De ploeg in vorm lijkt KFC Lille. Was het ook echt de beste ploeg waar we dit seizoen tegen speelden?

Ik vond Lille en Wezel de sterkste tegenstanders tot nu toe.

Dit weekend spelen we uitzonderlijk een thuiswedstrijd op vrijdagavond. Onze tegenstander is KSAV Sint-Dimpna, momenteel de rode lantaarn. Wat verwacht je van deze wedstrijd?

Ik verwacht een zeer scherpe tegenstander die dringend punten nodig heeft. We zullen dus op onze hoede moeten zijn en er allemaal vol voor moeten gaan vrijdagavond. Maar we gaan er alles aandoen om de 3 punten thuis te houden!

Begin vorig jaar kreeg je de vraag of je wilde bijtekenen voor een extra seizoen bij onze club. Daar moest je toen niet lang over nadenken. Ben je nog tevreden over je keuze? Ben je gelukkig in onze club?

Ik ben heel tevreden over mijn keuze. Ik zit enorm graag bij deze club! Zeer gezellige club met ambitie