Afgevaardigde: Yves Van de Water, Joeri Noyens en Bart Valgaeren

Trainingen: dinsd.-dond. 18.00-19.30u

Reeks GU10 Reeks R Niv.1

Kalender + klassement: Klik hier

Vrij Arendonk – KFC De Kempen 14 – 12

Het eerste kwart waren beide ploegen aan elkaar gewaagd met als tussenstand 3 – 3, met doelpunten van Ilir (2 x) en Viktor. Het tweede kwart scoorde Viktor als snel de 3 – 4 en Ilir zorgde voor de 3 – 5. De thuisploeg kwam terug tot 4 – 5 maar Ilir maakte er 4 – 6 van. Dan was het de beurt aan Tibe die een zuivere hattrick lukte en zo de ruststand op 4 – 9 bracht. De tweede helft startte de thuisploeg vinnig en kwam terug tot 7 – 9, Torben bracht de score op 7 – 10. Dan was het weer aan de Vrij om er 8 – 10 van te maken. Tibe met 2 doelpunten en voor de thuisploeg nog 3 goals bracht de bezoekers op een 11 – 12 voorsprong. Arendonk bleef echter aandringen en met nog 3 doelpunten sleepten ze de 14 – 12 overwinning in de wacht.
Speelden voor KFC : Seppe, Tibe, Ilir, Torben, Ferre, Viktor