Afgevaardigde: Bart Van den Langenbergh en Philippe Van Dyck

Trainingen: dins.dond. 18.00-19.30u

Reeks GU12 Reeks Y 1-2

Kalender + klassement: Klik hier

GU12C - KFC Wechelderzande: 7-1

Op een frisse maar zonnige zondagochtend nam GU12C het thuis op tegen de spelers uit Wechelderzande. De organisatie binnen ons team zat meteen vrij goed, wat leidde tot een degelijke controle van de match. Al na acht minuten kon Thor de netten voor een eerste keer doen trillen. Nog voor het kwartier verdubbelde Roly de score na een mooi uitgespeelde kans. Ook tijdens het tweede kwartier bleef GU12C druk uitoefenen in combinatie met veel balbezit. Thomas zette zich op de rechterflank door en zorgde voor een deugddoende 3-0.

Na de rust was een moment van onoplettendheid voldoende voor onze vrienden uit Wechelderzande om doelman Alex te verschalken en de 3-1 op het scorebord te zetten. Maar onze jongens en meisje lieten zich niet uit hun lood slaan en konden een minuut later via Loeca al de 4-1 verzilveren. Nog een minuut later speelde Roly zich vrij en kon hij zijn tweede goal van de match maken. Maarten die zich in het derde kwartier mocht tonen op de linkerflank, kon zich loswringen uit de verdediging van de tegenstander en ook zijn goaltje meepakken. Net voor affluiten zorgde Thomas met een bal die nog door bezoekende doelman uit de goal werd gehaald, maar toch over de lijn was gevallen voor de eindscore: 7-1. Puike wedstrijd van onze GU12C, waardoor met vertrouwen kan worden uitgekeken naar de volgende partij op het veld van Flandria.

Speelden voor GU12C: Frauke, Thomas, Loeca, Alex, Mathias, Maarten, Micah, Reinout, Thor en Roly.