Trainingen: /

Reeks /

Kalender + klassement:/

KFC Nijlen – KFC GU15 C 0-7

Om 10.00 ging het start-fluitsignaal van de wedstrijd KFC Nijlen – GU15. In de eerste 10’ was het Nijlen dat met veel middenveldspel, echter zonder doelgevaar, het wakkerste was. Grote kansen bleven langs beide kanten uit. Tot … plots : een kempense voorzet/schot afweek op een Nijlense verdediger en over de keep(st)er binnen ging (0-1). In de 2 de 20’ , na aangeven dat er scherper in duel moest gegaan worden, werd na duelwinst (!) en goed uitspelen de score verdubbeld. Onder de rust werden de GU15- spelers er op attent gemaakt dat deze wedstrijd nog niet gedaan was. Taakje voor de 2 de helft was : het middenveld beter beheersen + kansen uitspelen. Al vroeg in de 2 de helft werden deze wensen vervuld met een snelle 0-3 & 0-4. Bij Nijlen was de veer nu gebroken en hierdoor scoorden de GU15, voor het einde van de wedstrijd nog 3x. Eindstand : 0-7.