Interprovinciaal - IPU14

Trainer: Jiri Goethaert

Afgevaardigde: Ann Van Tiggelen en Martiene Helsen

Thuiswedstrijden: zaterdag 12.30u

Trainingen: -maand. -woensd.-vrijd. 19.30-21.00u

Reeks U14 VFV F - A Niv.3

Kalender + klassement: Klik hier

KFC De Kempen - KVK Wellen 1-0

Na een winterstop van 5 weken kom er deze zaterdag eindelijk terug gevoetbald worden door de jongens van trainer Jiri. Tegenover ons stonden onze leeftijdsgenoten uit Wellen en vanuit de eerste periode wisten we dat dit een sterke tegenstander was. We kwamen gemotiveerd uit de kleedkamer en lieten vanaf minuut één zien dat we van zin waren om de drie punten thuis te houden. Er werd goed gevoetbald door beide ploegen en de supporters zagen dan ook een mooie match met vooral veel duels op het middenveld. Wie hier de eerste goal kon scoren zou wel eens met de overwinning kunnen gaan lopen. In het eerst kwart werd er niet gescoord.

In het tweede was het wel raak voor De Kempen. Kort voor het rustsignaal konden we de 1-0 binnen trappen. Ook na de rust bleven beide ploegen elkaar in evenwicht houden. Van verzwakken was geen sprake, we bleven goed voetballen en gingen voor elke bal. Vooral op het einde van het vierde kwart kwamen er nog een paar reuzenkansen om de score te verdubbelen maar onze pogingen strandden naast het doel of werden uit doel getikt door een alerte doelman van Wellen. 1-0 was de eindstand en zo zijn we de tweede seizoenshelft goed gestart.

Speelden voor KFC : Maxim, Siebe H., Ferre, Bent, Kyano, Teun, Siebe M., Matis M., Jonas, Warre, Phil, Raoul, Matisse V., Sebi en Andries