Afgevaardigde: Joeri Noyens, Robrecht Schoolmeesters en Davy Wens

Trainingen: maand.-woensd.-vrijd. 18u00 - 19u30

Reeks U8A Reeks I Niv 3-2 / U8B Reeks J Niv 1

Kalender + klassement: Klik hier

KFC PRU08 B - KFC Nijlen 13-9

8.45u, allemaal verzamelen aan het sportcomplex van KFC De Kempen. De U8-spelers zijn duidelijk klaar om er een lap op te geven, voor de papa’s en mama’s was het precies nog wat vroeg. Vandaag moest er tegen KFC Nijlen gespeeld worden en om 9.30u stipt werd de aftrap gegeven. Na 10 seconden stond het al 1-0 voor de Kempen, dit wordt een makkie dachten onze kempenboys maar daar dachten de leeuwen van Nijlen anders over. Er werd snel over en weer gespeeld en na 15 spannende minuten stond het 3-4 voor KFC Nijlen. Vol goede moed begonnen we aan het 2de kwartier maar piloot mano was moeilijk te bereiken zodat we maar 1 goal konden maken. Gelukkig hadden we keeper Bent die maar 2 doelpunten binnen liet. Stand na 30 minuten, 4-6 voor KFC Nijlen.

Tijd voor een verdiende drankpauze en een motivation-speech van trainer Marc. En ja hoor, die bleek te werken want onze kempenboys gingen plotseling als een team voetballen. Er werd gedribbeld en op de juiste momenten gepast maar we wilden vooral de bal hebben. Dit kwartiertje was van ons, 4-2 wat de stand op 8-8 bracht. Lekker spannend het laatste kwartier ingaan … maar de kempen was gelanceerd! Met Torne in de goal, Rune\Mano in de staart, hard werkende vleugels Mathias\Dest\Lode en goed sturende piloten Arno en Bent scoorde de kempen de ene goal na de andere. Stand na 60 minuten 13-9 voor de kempen. Heerlijk weertje, geweldige supporters en mooi, strijdvaardig voetbal van ons top team!

KFC PRU08 A - KFC Nijlen 23-9

1’helft; De Kempen vliegt er meteen in met een zeer mooie actie en dito voorzet van Warre voor Lenn 1-0. Nijlen toont zich ook een paar keer maar Jobbe heeft een paar mooie reddingen in huis. Waarna de Kempen terug overneemt met een paar mooie collectieve acties, afgerond door Warre, Lenn en Mauro.
2’helft; Nijlen komt goed opzetten maar keeper Mil maakt de pogingen onschadelijk. Na knap samenspel rond Maurice mooi af. Bij de rust is het al 13-1.( De Kempen onderling voetbalt nog vrolijk verder tijdens de rust)

3’helft; Lenn start weer furieus met een zeer mooie individuele actie en fraaie afwerking in de hoek. Dan gaat Jobbe op wandeling en kapt de keeper tot drie keer toe uit om simpel binnen te leggen ( de mama’s winden zich op dat hij niet sneller afwerkt ). Warre heeft nog een fraaie redding in huis waarna hij zelf de aanval opzet die door Louis wordt afgerond. Maurice, Mil en Louis laten ook het beste van zichzelf zien waardoor de score oploopt naar 20-4
4’helft; Jobbe steelt even de show, maar vergeet af te werken. Mil werkt nog een aanval mooi af en rolt nog wat verder over de grasmat. Keeper Mauro krijgt meer werk in de laatste helft. Louis, Lenn, Maurice en Warre zijn totaal moegestreden en dus word dit kwart verloren met 3-5. Met mooi aanvallend voetbal winnen we deze wedstrijd al bij al vlot met 23-9. Ook in de penalty's toonden onze mannen zich de beste 5-2