Paasstage KFC De Kempen

Paasstage KFC De Kempen

Onze Paasstage vind dit jaar plaats van maandag 9 april t/m vrijdag 13 april 2018. De stage heeft plaats op ons A-complex in Tielen zodat we ook gebruik kunnen maken van sporthal “Tielenhei”.

Voor één week voetbalplezier vragen we 160 euro (130 euro voor de tweede of meerdere deelnemers van hetzelfde gezin). We bieden de kinderen een volwaardig en goed gestructureerd oefenprogramma aan. In de loop van de voormiddag krijgen de spelertjes een versnapering en iedere middag is er een warme maaltijd voorzien. In de loop van de namiddag wordt er een vieruurtje aangeboden. Op het einde van de stage krijgt iedereen een aandenken en een bal mee naar huis.

Een week voor de start van de stage krijgt je meer details over een aantal praktische zaken. Sowieso start de stage om 9u, en eindigen de trainingen om 16u. Opvang is voorzien van 8u00 tot 17u00. Om een goede organisatie mogelijk te maken, en om iedereen aan bod te laten komen, is het aantal plaatsen beperkt tot 140 ! Snel inschrijven is dus de boodschap….

Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op rekening BE74 7310 2591 1907 van KFC De Kempen met vermelding van “Stage naam + voornaam”.

Contact & info
Voor alle informatie ivm deze voetbalstage kan je terecht bij André Buyens (0496/48.65.94) of via mail activiteiten@fcdekempen.be

Inschrijven