Sociaal Project 2019

Allen,

Net als de voorbije jaren willen we ook in 2019 als club een sociaal doel steunen. Dit jaar zal de opbrengst gestort worden aan het Kinderkankerfonds.

Vorig jaar is ons lid Annet Keuppens overleden. Annet is jarenlang druk bezig geweest met voetbal. Jeugdvoetbal en damesvoetbal waren haar passie.

1 van haar laatste wensen was om alle dames en duiveltjes die zij ooit getraind had terug samen te brengen om herinneringen op te halen. De opbrengst van deze avond zou dan geschonken worden aan het Kankerfonds. Spijtig genoeg heeft Annet de strijd verloren voor alles kon worden georganiseerd.

Op vraag van de kinderen en echtgenoot van Annet willen wij dit jaar graag meewerken aan de "Schatjesfuif". De "Schatjes" was de naam van de eerste damesploeg die Annet samengesteld en getraind heeft. De bedoeling is om die avond, zaterdag 15 juni 2019 vanaf 20u00 in de kantine van ons A-complex, zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel (wens van Annet). In samenspraak met hen is er beslist om de ganse opbrengst te schenken aan het Kinderkankerfonds.

Graag doen wij dan ook een warme oproep om dit initiatief te steunen !!

Meer info