Willem Moris, 1 ste FIFA kampioen.


Deze namiddag werd er in onze business seats gestreden voor de titel van allereerste FIFA Kampioen van KFC De Kempen. Het beloofde een spannende strijd te worden tussen 29 jeugdige enthousiastelingen.

En of het spannend werd!

Na de voorrondes, de 1/8 ste finale, de kwartfinale en de halve finale moest eerst de troostfinale gespeeld worden alvorens er begonnen kon worden aan de grote finale. Daarin was Thor Laenen net iets te sterk voor Gilles Molkens.

Daarna was het de beurt aan de twee beste spelers van deze namiddag. De finale werd een match tussen het Juventus FC van Jorik Baeyens en het Real Madrid van Willem Moris. De wedstrijd ging gelijk op en beiden spelers hielden elkaar in evenwicht tot de 1-1. Maar nadat Willem en zijn Real Madrid de stand dan toch op 2-1 en 3-1 brachten leek de match gespeeld. Dat was echter wel buiten Juventus FC en Jorik gerekend. Jorik naderde nog tot 3-2 en kwam nog een paar keer kort opzitten. Maar Willem hield stand en won zo ons allereerste FIFA tornooi!

Proficiat voor al onze deelnemers en hopelijk tot volgend jaar.
En last but not least, bedankt aan al onze partners: BC Onderhoud, Kidz Rules, Mateca Vloeren, Motorhomes Trommelen, Pluym - Van Loon en Verlo Keukens. Zonder jullie was dit tornooi niet mogelijk geweest!