Partnerfilter

Wilgorenstraat 16
2460 Lichtaart


Tuinbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring als tuinexpert is Huybrechts NV intussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Ze staan zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen bij voor elk groenproject, groot én klein.

Gierlebaan 100
2460 Tielen


Ijsproducent

Het bekendste ijsboerke Belgische roomijsmerk dat geboren en getogen is op Tielense bodem.

Tielensteenweg 66 bus A
2460 Lichtaart


Bouwaannemer

Bouwwerken Bosch is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatiewerken en verbouwingen. Je kan bij hen terecht voor zowel bouw van particuliere woningen als appartementen. Stiptheid, betrouwbaarheid en kwaliteit is één van hun vele troeven.

Olmenlaan 18
2460 Lichtaart


Betonwerken en betonkelders

ALBO Betonbouw N.V., de specialist in de betonwereld, werd opgericht in 1990. Als bijna 30 jaar lang kan je bij hen terecht voor al je betonwerken zoals betonkelders, betonwanden en betonvloeren.

Tielendorp 10
2460 Tielen


Supermarkt

Pal in het centrum van Tielen staat deze gezellige Spar supermarkt. Zowel grote als kleine boodschappenlijstjes krijg je bij hen afgevinkt. Maar misschien het belangrijkste is de vriendelijke bediening die je er gratis bijkrijgt.

Gareelmakersstraat 39
2200 Herentals


Verzekeringen

Van Dessel is één van de grootste verzekeringsmakelaars in België. Ze zijn een onafhankelijk verzekeringspartner voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren.

Hoogbuul 59
2250 Olen


Schrijnwerkerij

Sinds 1989 maakt Inbo Interieur uw interieurdromen waar in hoogwaardige materialen en met de fijnst mogelijke afwerking. Badkamers, keukens, dressings of een haarmeubel, Inbo Interieur weet er wel weg mee.

Hoebenschot 7
2460 Lichtaart


Veilinghuis

Veilinghuis in Lichtaart. Hier worden zowel kleine dingen geveild als grotere objecten zoals luxe wagens.

Poederleesteenweg 79
2460 Lichtaart


Schrijnwerkerij

Dit Kempens familiebedrijf produceert al meer dan 25 jaar alle binnen- en buitenschrijnwerk in hout. Dak timmerwerken, gevelbekleding, houten bijgebouwen en ramen en deuren is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Van Bouwel u kan bieden.

Poederleesteenweg 108
2460 Lichtaart


Drukkerij

Drukkerij Baudoin kennen we vooral als uitgever van het weekblad De Postiljon. Als klant kan je bij hen terecht voor drukwerk maar ook voor je grafische ontwerpen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Baudoin een vaste waarde in de grafische sector.

Blarenberglaan 3C – b2
2800 Mechelen


Brouwerij

De Brouwerijen Alken-Maes NV ontstond officieel in 1988, als gevolg van de fusie van de brouwerijen Maes en Cristal Alken. Maar de roots van beide entiteiten gaat terug tot omstreeks 1880. In Waarloos kocht Egied Maes toen nl. de brouwerij Sint-Michael

Rode Akkers 5
2460 Kasterlee


Schrijnwerkeij

Van de Perre bvba heeft ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring in de hout schrijnwerkerij. Verandabouw, ramen en deuren zijn hun specialiteit. Ook voor pergola’s, erkers, houten bijgebouwen, trappen, kasten en dressings kan je bij hen terecht.

Poel 11/Z
2200 Herentals


betonproducent

Dit familiebedrijf werd 15 jaar geleden opgericht. Ze produceren en leveren verschillende soorten beton voor diverse toepassingen.


Kleine Reesdijk 61
2300 Turnhout


Verhuur bouwmachines

Verhuren machines met bestuurder voor grondwerken, hoogtewerken en transport. Ze beschikken over een uitgebreid machinepark en bieden oplossingen op maat aan voor particulieren, firma’s, verenigingen als overheid en gemeenten

Zavelheide 7b
2200 Herentals


Sanitair

Uw vakman voor een brede waaier aan diensten zoals sanitair, verwarming, ventilatie en airco. Dit familiebedrijf legt de klemtoon op een uitstekende service en kiest voor merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben.

Nieuwstraat 26
2460 Tielen


Bakkerij

Voor je dagelijks brood of voor je koffiekoeken in het weekend ben je bij hen aan het goede adres. Wist je ook dat ze zeer sterk zijn in het maken van gepersonaliseerde verjaardagstaarten? Check zeker een keer hun Facebookpagina.

De Hese 8
2460 Kasterlee


Bandencentrale

Sinds 1981 geeft men bij Autobanden Sooi de beste adviezen aangaande uw bandenkeuze. Men biedt jou een uitgebreide waaier aan producten en topmerken voor zowel banden als aluminium velgen, accu's, uitlaten, remblokken en schokdempers.

Retiesebaan 171
2460 Kasterlee


Wegenbouw

Elboka Nv staat sinds 1978 voor kwaliteit en service in de wegenbouw. Ondertussen heeft het bouwbedrijf zijn activiteiten uitgebreid. Zo kan u ook bij hen terecht voor de aankoop en de verhuur van minigravers, kranen en andere grondverzetmachines.

Poederleesteenweg 114
2460 Lichtaart


Doe-het-zelf

Bij Van Bouwel Hout- en vertrouwmarkt vind je alles om beter voorbereid aan de slag te gaan. Bij je keuze uit de beste materialen en gereedschappen word je bijgestaan door vakmensen met meer dan 25 jaar praktijkervaring.

Zellekens 2
2460 Tielen


Schilderwerken

Heb je nog een kamer te schilderen of te behangen en geraak je er maar niet aan begonnen? Of wil je het gewoon laten doen door iemand met jarenlange ervaring? Filip Vervoort helpt jou met veel plezier verder.

Leistraat 120
2460 Lichtaart


Bakkerij

Bakkerij Verheyen bakt het lekkerste brood en gebak van Lichtaart. In hun mooie bakkerij in de Leistraat heb je de keus uit een ruim assortiment. Als je een keer wat minder tijd hebt dan kan je zelfs online je brood en gebak bij hen bestellen.

Gierlebaan 5
2460 Tielen


Bank

Gelegen op de Gierlebaan te Tielen. Heel aangenaam en vriendelijk personeel dat u wilt te woord staan voor al uw vragen.

Mosselgoren 117
2440 Geel


Verkoop bouwmaterialenn

Uitgegroeid tot een specialist in de verkoop van allerhande bouwmaterialen. Hieronder verstaan we materialen voor de ruwbouw, vloer- en wandtegels, klinkers, betonproducten, isolatiematerialen en andere benodigdheden.Hoek 34
2460 Tielen


Brandstoffen

Op zoek naar brandstoffen en gas voor de verwarming van je huis? Brandstoffen Moorkens helpt jou met veel plezier verder.Biezenveld 8
2460 Kasterlee


Trappenmakerij

Bent u op zoek naar een trap die perfect de sfeer van uw woning weerspiegeld? Het team van Trappen Lauwers realiseert met veel passie uw droomtrap. Van landelijke, moderne tot betonnen trappen, bij Trappen Lauwers weten ze er wel raad mee.

Poederleesteenweg 6
2460 Lichtaart


Supermarkt

Gelegen in het centrum van Lichtaart. Groot aanbod aan diverse producten. Beschikken ook over een grote vleestoog.


Hoebenschot 9
2460 Lichtaart


Schrijnwerkerij

Al 20 jaar staat Aerts Interieur klaar voor particulieren, aannemers en bedrijven om hun interieur tot leven te laten komen. Stijl spreekt voor zich. Kies daarom voor een inrichting die bij je past.
Raadsherenstraat 1
2300 Turnhout


Auto verdeler

Bij G & A Motors kan u terecht voor een superieure service van uw BMW. In elk domein: van onthaal, verkoop, werkplaats tot carrosserie en na verkoop. Het team van G & A Motors beschikt over de nodige ervaring en knowhow.

Verlorenweg 4
2300 Turnhout


Verzekeringen

F&H Verzekeringen helpen jullie graag bij het afsluiten en opvolging van uw verzekeringen. Axa, Dela, Baloise Insurance en AG Insurance zijn één van hun vele partners. F&H verzekeringen kan u zo de voordeligste verzekeringen aanbieden.Hukkelbergseweg 11
2460 Kasterlee


Centrale verwarming

Voor het onderhoud en de installatie van uw centrale verwarming is Ludo De Busser de persoon die jou verder kan helpen.

Leistraat 49
2460 Lichtaart


Bank

Gelegen in het hartje van Lichtaart. Je kan er terecht met je spaargeld als ook met diverse leningen en andere geldzaken.

Toekomstlaan 1
2200 Herentals


Auto verdeler

Uw Mercedes-Benz partner voor auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Met vestigingen in Herentals, Diest en Mol zijn ze goed vertegenwoordigt in regio Kempen. Zij verzorgen voor jou zowel de verkoop als na-verkoop van uw Mercedes.

Turnhoutsebaan 70
2460 Kasterlee


Auto verdeler

Familiebedrijf dat reeds 50 jaar actief is in de autosector. Als erkend verdeler van Peugeot hebben ze een duidelijke voorliefde voor Franse wagens. Je kan bij hen terecht voor zowel occasies als nieuwe wagens van deze Franse autobouwer.

Veedijk 48
2300 Turnhout


Natuurstenen

Vloer, trap of keukenproject in natuursteen? Baeken is uw partner in natuursteen voor zowel binnen als buiten. Particulier, architect of aannemer? Ze staan jou graag te woord.
Kanaaldijk 16c
2380 Ravels


Bouwaannemer

Pluym – Van Loon bvba kan als familiebedrijf zo’n veertig jaar ervaring in de bouwsector voorleggen. In deze vier decennia specialiseerde het zich in kantoren, appartementen, villa’s en winkels.
Kapellekensstraat 2
2250 Olen


Catering - slagerij

Echte specialisten op het gebied van barbecue. Ze hebben niet alleen een keursslagerij met vlees van de hoogste kwaliteit, ze hebben ook nog een eigen traiteurservice, een foodtruck en een barbequeshop. Echte SMAAKMAKERS dus!

Atealaan 35
2270 Herenthout


Verkoop bouwmaterialen

Als professional of semiprofessional in bouw en interieur vindt u alles bij Van den Broeck. Dankzij de uitzonderlijk grote voorraad, zo’n 400.000 kwaliteitsartikelen van alle grote merken, vindt u er zeker meteen het beste materiaal.
Stationsplein 1
2460 Tielen


Bakkerij

Deze bakker vind je pal in het centrum van Tielen. Je koopt er je brood of je gebak in een mooie verzorgde bakkerij en de vriendelijke service krijg je er gratis bij.

Biezenveld 11
2460 Kasterlee


Opbouw vrachtwagens

Top in maatwerk, sterk in service! Jan Noyens NV richt zich volledig op vrachtwagenopbouw met een sterke specialisatie in hydraulische toepassingen zoals kranen, containersystemen, laadbruggen en veetransport.

Ambachtstraat 14
2340 Beerse


Aan- en verkoop motorhomes

Zij zorgen voor jou zorgeloze kampeervakantie. Naast de verkoop van motorhomes staan ze ook klaar voor het onderhoud ervan. Sinds kort openden ze ook hun eigen camperwinkel zodat ze nog beter kunnen voorzien in de behoeften van de echte kampeerders.

Handelslei 51
2980 Zoersel


IT Service

Ben je op zoek naar een IT partner? Bij IT Qube levert men een uitgebreide support van je hard- en software. Ze zoeken steeds naar een persoonlijke oplossing die het best aansluit bij de werking van uw bedrijf.

Molenbergstraat 45/B4
2300 Turnhout


Koerier

Colli 2000 is reeds meer dan 10 jaar actief in het nationaal- en internationaal sneltransport. Gunstig gelegen in de regio Turnhout, tussen Eindhoven en Antwerpen is dit de perfecte uitvalshoek voor alle expressopdrachten in de Benelux en Europa.

Dennenlaan 10
2340 Beerse


Koffiebranderij

SAS Koffie is al sinds 1947 gespecialiseerd in het melangeren, branden en verpakken van heerlijke koffie. Zij doen dit alles onder hun eigen mark maar ook private labels kunnen bij hen terecht. Bij SAS Koffie proef, ruik en zie je de passie voor koffie.

Kapelstraat 58
2275 Lille


Ramenwasser

BC Onderhoud is de specialist op het gebied van ramenwassen. Maar je kan bij hen even goed ook terecht voor een onderhoud van je tuin of een regelmatige schoonmaak van burelen, bedrijven, openbare centra en winkels.

Rooienkapel 35
2275 Gierle


Bezettigswerken

Al sinds de jaren 50 helpen ze hun klanten met bezettingswerken. Met kennis van traditionele bezettingen gecombineerd met de moderne technieken heeft men door de jaren heen klantenkring opgebouwd.

Geelsebaan 61
2460 Kasterlee


Verhuur containers

Budgetcontainers geeft jou de mogelijkheid om het goedkoopste alternatief te vinden voor jouw afval. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op hun service. Persoonlijke aanpak, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn hun belangrijkste troeven.

Boskant 18a
2460 Lichtaart


Plafonneerwerken

Ben jij op zoek naar een stukadoor? Bij Guy Puts uit Lichtaart kan u terecht voor al uw pleisterwerken.

Hoevenstraat 27
2160 Wommelgem


Sportkleding

Bij Begosport kan je terecht voor al je sportmateriaal. Bij hen kan je kiezen uit een ruim aanbod van merken zoals: Jako, Hummel, Erima, Patrick en Real. Wil je graag jouw sportkledij laten bedrukken? Ook hiermee helpen ze je graag verder.

Steenweg op Gierle 228
2300 Turnhout


Autogarage en verhuur

VAG doet echt alles met auto’s. Een auto nodig? Bij hen kan je terecht voor de aankoop van een tweedehandswagen maar ook voor de verhuur ervan. Verder hebben zij ook een eigen garage, carwash en carrosserie.

Turnhoutsebaan 2128
2460 Kasterlee


Groothandel in machines en werktuigen

Maes nv met vestigingen in Hoogstraten en Kasterlee, staat voor u klaar met de beste service en producten aangaande auto- industrie- en landbouwbenodigdheden.

Industrielaan 3b
2250 Olen


Textielbedrukking

Ben je op zoek naar textielbedrukking, drukwerk of promotiemateriaal? Met een kwalitatief aanbod en het oog op een perfecte service geven ze bij ReclamePunt.be een antwoord op al jouw vragen.

Berenlaan 10
2340 Beerse


Promotieartikelen

Imagini biedt jou creatieve ideeën, een snelle service en scherpe prijzen op het gebied van promomateriaal. Heb jij als bedrijf of vereniging gepersonaliseerd promomateriaal nodig? Imagini helpt jou graag en geeft zo jouw IMAGO een extra boost.

Boshof 12
2460 Kasterlee


Betonwerken en betonkelders

DBB Betonwerken is specialist in allerhande betonwerken. Gegoten kelders is hun core business maar ook voor betonnen zwembaden, funderingen, draagconstructies en keermuren kan je bij hen terecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op hun kennis.

Bakenstraat 9
2460 Lichtaart


Bouwaannemer

Gerheiden 97
2250 Olen


AdvocaatKoralenhoeve 35
2160 Wommelgem


Doe-het-zelf zaak

De Hubo doe-het-zelf markten hebben een uitgebreid en kwalitatief assortiment merkproducten. Hun aanbod telt zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwanten voor in en rond het huis. Deze winkelketen telt 145 vestigingen in heel België.

Sassenhout 65
2460 Lichtaart


Afbraakwerken

Gespecialiseerd in alle afbraakwerken zoals industriële gebouwen en woningen. Tevens hebben ze hun eigen steenhouwerij waarmee ze gekend zijn voor de verwerking van arduin, van ruwe arduinblok tot afgewerkte arduinen dorpels voor uw ramen en deuren.

Wingepark 15
3110 Rotselaar


Reiniging en ontstoppingen

Al meer dan 25 jaar, sinds 1991, is Longin Service een specialist in industriële reiniging. Wat uw probleem ook is, als het met reiniging en afval te maken heeft, Longin Service lost het op.Gierlebaan 28
2460 Tielen


Schoenen

Zo lang iedereen zich herinnert, is Runa Shoe gevestigd langs de Gierlebaan in Tielen. Bij hen kan je steeds terecht voor kwalitatieve dames-, heren- en kinderschoenen. En dit steeds met de enthousiaste en vriendelijke hulp van Nancy

Ambachtstraat 6
2360 Oud-Turnhout


Chocolade

Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. Gedurende de jaren zijn ze bij de betere bakkers- en speciaalzaken uitgegroeid tot een gekend leverancier van kwalitatieve en hoogwaardige producten.

Markt 9
2460 Kasterlee


Elektrische huishoudtoestellen

Bij deze elektrozaak in het centrum van Kasterlee kan je terecht voor elektrotoestellen van o.a. Miele, Smeg, Boretti en Novy.
Poederleese weg
2275 Lille


Wijnhandel

Wijnen Jacobs uit Lille is sinds 1999 een begrip in de wijnwereld. Deze groot– en kleinhandel heeft een zeer groot aanbod van wijnen, Champagnes, sterke dranken, … . Ga een keer langs in hun winkel en ontdek hun aantrekkelijke aanbod.

Boskant 6
2460 Lichtaart


Catering

Bij Frederic en Nele van Sleen Events uit Lichtaart kan je terecht voor alle soorten van feesten en evenementen zoals: barbecues, recepties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, opendeurdagen, en noem maar op. Ook voor een totaalconcept bent u hier aan het juiste adres.

Begijnenland 18
2260 Westerlo


Betonpompen

Betonpompwerken Van Loo is sinds 2004 een gerespecteerde firma in de betonwereld. Vlaamse en Nederlandse betoncentrales doen dan ook dagelijks beroep op hun diensten. Met ervaren pompbedieners leiden zij verschillende betonwerken in goede banen.
Lierseweg 1
2200 Herentals


Immobiliën

Bij TREND Vastgoed combineert men al meer dan 10 jaar ervaring en passie met een persoonlijke benadering om u steeds de beste aanpak te bieden voor al uw vastgoedprojecten - van koop en verkoop tot investeringen. Hun team staat steeds tot je dienst.