80' 6-3 Jansen
85' 7-3 De Bruin
87' 8-3 Jansen
88' 9-3 De Bruin

De dames van KFC De Kempen moesten in Wortel aan de aftrap zonder wisselspelers. De wedstrijd begon evenwichtig, en in de 18’ kon Wortel de score openen. De gelijkmaker volgde evenwel snel, nadat Hendrickx de Wortel-doelvrouw te grazen nam. Even voorbij het half uur klom De Kempen op voorsprong wanneer Poleszczuk na een schermutseling het snelst op de bal zat en de netten deed trillen. Met deze krappe voorsprong trokken De Kempen-dames de kleedkamer in.

De tweede helft voltrok zich praktisch 45’ lang op de speelhelft van De Kempen. De geel-blauwen werden door Wortel op eigen speelhelft teruggedrongen, en dat vertaalde zich in de 56’ tot de gelijkmaker. Even voorbij het uur klom de thuisploeg op voorsprong. Hendrickx gaf dan De Kempen-dames weer wat hoop door de 4-3 aansluitingstreffer te scoren. Wortel was sterker in de duels, en na het uitvallen van een gekwetste verdediger bij De Kempen, maakte de thuisploeg helemaal het verschil met 11 tegen 10. In het laatste kwartier vielen nog 5 doelpunten, want zowat alle schoten op doel waren buiten bereik van de kansloze keeper Jacobs. De overwinning was verdiend voor de thuisploeg, al was de eindscore dan weer net iets overdreven.

KFC De Kempen: Jacobs, Meeuwssen, Gils, Hendrickx, Van Tendeloo, Boonen, Smeyers, Van Der Paelt, Bellekens, Poleszczuk, Vissers