Partners

Arne Huybrechts
Tuinbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring als tuinexpert is Huybrechts NV intussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Ze staan zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen bij voor elk groenproject, groot én klein.

Wilgorenstraat 16
2460 Lichtaart
Logo Albo Betonbouw
Betonwerken en betonkelders

ALBO Betonbouw N.V., de specialist in de betonwereld, werd opgericht in 1990. Als bijna 30 jaar lang kan je bij hen terecht voor al je betonwerken zoals betonkelders, betonwanden en betonvloeren.

Olmenlaan 18
2460 Lichtaart
Logo IT-Qube
IT Service

Ben je op zoek naar een IT partner? Bij IT Qube levert men een uitgebreide support van je hard- en software. Ze zoeken steeds naar een persoonlijke oplossing die het best aansluit bij de werking van uw bedrijf.

Handelslei 51
2980 Zoersel
Logo Spar Lichtaart
Supermarkt

Gelegen in het centrum van Lichtaart. Groot aanbod aan diverse producten. Beschikken ook over een grote vleestoog.

Poederleesteenweg 6
2460 Lichtaart
Logo Ijsboerke
Ijsproducent

Het bekendste Belgische roomijsmerk dat geboren en getogen is op Tielense bodem.

Gierlebaan 100
2460 Tielen
Bouwwerken Bosch
Bouwaannemer

Bouwwerken Bosch is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatiewerken en verbouwingen. Je kan bij hen terecht voor zowel bouw van particuliere woningen als appartementen. Stiptheid, betrouwbaarheid en kwaliteit is één van hun vele troeven.

Tielensesteenweg 66A
2460 Lichtaart
Logo Jako Sportshop
Sportkledij

KFC De Kempen speelt al verscheidene jaren met Jako voetbalshirts. Waarom? Ze zijn van een onberispelijke kwaliteit. Jako heeft een groot gamma sportkledij voor kinderen, dames en heren. Passie voor sport en design is hun kenmerk. 

Kemelbeekstraat 6
2460 Tielen
Logo Alken Maes
Brouwerij

De Brouwerijen Alken-Maes NV ontstond officieel in 1988, als gevolg van de fusie van de brouwerijen Maes en Cristal Alken. Maar de roots van beide entiteiten gaat terug tot omstreeks 1880. In Waarloos kocht Egied Maes toen nl. de brouwerij Sint-Michael

Blarenberglaan 3C - B2
2800 Mechelen
Logo Wijnen Jacobs
Wijnhandel

Wijnen Jacobs uit Lille is sinds 1999 een begrip in de wijnwereld. Deze groot– en kleinhandel heeft een zeer groot aanbod van wijnen, Champagnes, sterke dranken, … . Ga een keer langs in hun winkel en ontdek hun aantrekkelijke aanbod.

Poederleeseweg
2275 Lille
DBB Betonwerken
Betonwerken en betonkelders

Specialist in allerhande betonwerken. Gegoten kelders is hun core business maar ook voor betonnen zwembaden, funderingen, draagconstructies en keermuren kan je bij hen terecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op hun kennis.

Boshof 12
2460 Kasterlee
Logo Van DEssel
Verzekeringen

Van Dessel is één van de grootste verzekeringsmakelaars in België. Ze zijn een onafhankelijk verzekeringspartner voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren.

Gareelmakersstraat 39
2200 Herentals
Logo Van Bouwel NV
Schrijnwerkerij

Dit Kempens familiebedrijf produceert al meer dan 25 jaar alle binnen- en buitenschrijnwerk in hout. Dak timmerwerken, gevelbekleding, houten bijgebouwen en ramen en deuren is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Van Bouwel u kan bieden.

Poederleesteenweg 79
2460 Lichtaart
Logo De Busser
Centrale verwarming

Voor het onderhoud en de installatie van uw centrale verwarming is Ludo De Busser de persoon die jou verder kan helpen.

Hukkelbergseweg 11
2460 Kasterlee
Logo Spar Tielen
Supermarkt

Pal in het centrum van Tielen staat deze gezellige Spar supermarkt. Zowel grote als kleine boodschappenlijstjes krijg je bij hen afgevinkt. Maar misschien het belangrijkste is de vriendelijke bediening die je er gratis bijkrijgt.

Tielendorp 11
2460 Tielen
De Melkweg
Ambachtelijke producten

(H)eerlijke ambachtelijke chocoladepasta en rijstpap van Tielense makelij. De hoevechoco & rijstpap worden vervaardigd op de hoeve zelf en bevatten geen palmolie, bewaarmiddelen en kleur-of smaakstoffen.

Klein Broek 30
2460 Tielen
Vloerservice Paradis
Vloerder

Kurt Paradis is de drijvende kracht achter Vloerservice. Kurt is een vloerder in hart en nieren. Met meer dan 27 jaar ervaring kan Kurt van zichzelf zeggen dat hij dé vakkennis van vloeren wel echt in de vingers heeft.

Schoolstraat 61
2275 Gierle
Logo Pluym - Van Loon
Bouwaannemer

Pluym – Van Loon bvba kan als familiebedrijf zo’n veertig jaar ervaring in de bouwsector voorleggen. In deze vier decennia specialiseerde het zich in kantoren, appartementen, villa’s en winkels.

Kanaaldijk 16C
2380 Ravels
Logo Van de Perre
Schrijnwerkeij

Van de Perre bvba heeft ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring in de hout schrijnwerkerij. Verandabouw, ramen en deuren zijn hun specialiteit. Ook voor pergola’s, erkers, houten bijgebouwen, trappen, kasten en dressings kan je bij hen terecht.

Rode Akkers 5
2460 Kasterlee
Logo Kurt Leys
Expert in maatwerk

Gespecialiseerd in het maken, leveren en plaatsen van maatwerk. Dit start van een eventueel ontwerp tot de laatste nazorg en schilderwerken. Zowel particulieren, architecten als projectontwikkelaars kunnen bij hun terecht voor de realisatie van hun droomprojecten.

Vlimmersebaan 136/7
2275 Wechelderzande
Logo Pauwels
Verkoop bouwmaterialen

Uitgegroeid tot een specialist in de verkoop van allerhande bouwmaterialen. Hieronder verstaan we materialen voor de ruwbouw, vloer- en wandtegels, klinkers, betonproducten, isolatiematerialen en andere benodigdheden.

Mosselgoren 117
2440 Geel
Logo Fortis Kasterlee-LIlle
Bank

De bank voor een wereld in verandering. Pieter Diels en zijn collega's van BNP Paribas Fortis Kasterlee & Lille staan steeds paraat om jou te ondersteunen in al je bank- & verzekeringzaken. 

Turnhoutsebaan 14
2460 Kasterlee
Logo Meynendonckx
Chocolade

Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. Gedurende de jaren zijn ze bij de betere bakkers- en speciaalzaken uitgegroeid tot een gekend leverancier van kwalitatieve en hoogwaardige producten.

Ambachtstraat 6
2360 Oud-Turnhout
Logo Sleen
Catering

Bij Frederic en Nele van Sleen Events uit Lichtaart kan je terecht voor alle soorten van feesten en evenementen zoals: barbecues, recepties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, opendeurdagen, en noem maar op. Ook voor een totaalconcept bent u hier aan het juiste adres.

Boskant 6
2460 Lichtaart
Logo Melase
Veilinghuis

Veilinghuis in Lichtaart. Hier worden zowel kleine dingen geveild als grotere objecten zoals luxe wagens.

Hoebenschot 7
2460 Lichtaart
Helsen-Projects
Hout- en Metaalwerken

Je kan bij Helsen-projects terecht voor al uw werken in hout en metaal. Zij begeleiden jouw project van start tot finish. Een kleine greep uit het ruime aanbod: Tekenwerk en uittekenen van constructies,lassen en metaal bewerking, kleine constructies in hout en metaal,...

Kemelbeek 4a
2460 Tielen
Logo dakwerken Starckx
Dakwerken

Al meer dan 20 jaar is Erik Starckx gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van platte daken. Er wordt uitsluitende gewerkt met de roofing van de beste kwaliteit. Dit maakt dat Dakwerken Starckx bekend is om zijn expertise in dit specifieke vakdomein. 

 

Steenweg op Baarle-Hertog 58
2300 Turnhout
Logo Van Bouwel
Doe-het-zelf

Bij Van Bouwel Hout- en vertrouwmarkt vind je alles om beter voorbereid aan de slag te gaan. Bij je keuze uit de beste materialen en gereedschappen word je bijgestaan door vakmensen met meer dan 25 jaar praktijkervaring.

Poederleesteenweg 114
2460 Lichtaart
Logo Vervoort Enginiring
Stabiliteitsstudies

Jouw lokale partner voor advies en expertise inzake stabiliteitsberekening, gebouwstructuren en funderingen. Dit zowel in het domein van de utiliteitsbouw als voor residentiële projecten.

Brouwerijstraat 25
2460 Tielen
Website
Hubo logo
Doe-het-zelf

HUBO heeft 154 winkels in België.  Allen met een assortiment van hoog kwalitatieve merkproducten. In totaal zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwante voor in en rond het huis.

Steenweg op Gierle 272
2300 Turnhout
Plafomat logo
Verkoop bouwmaterialen

Plafomat richt zich tot professionelen uit de bouw en industrie met een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen. Hiervoor wordt enkel beroep gedaan op kwaliteitsmerken die beantwoorden aan de normen van de vakman.

Bleukenlaan 20
2300 Turnhout
Logo Elboreco
Verhuur bouwmachines

Verhuren machines met bestuurder voor grondwerken, hoogtewerken en transport. Ze beschikken over een uitgebreid machinepark en bieden oplossingen op maat aan voor particulieren, firma’s, verenigingen als overheid en gemeenten

Kleine Reesdijk 61
2300 Turnhout
Logo Van Genechten
Bakkerij

Voor je dagelijks brood of voor je koffiekoeken in het weekend ben je bij hen aan het goede adres. Wist je ook dat ze zeer sterk zijn in het maken van gepersonaliseerde verjaardagstaarten? Check zeker een keer hun Facebookpagina.

Nieuwstraat 26
2460 Tielen
Logo Be Sanitair
Sanitair

Uw vakman voor een brede waaier aan diensten zoals sanitair, verwarming, ventilatie en airco. Dit familiebedrijf legt de klemtoon op een uitstekende service en kiest voor merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben.

Zavelheide 7B
2200 Herentals
Logo Verheyen
Bakkerij

Bakkerij Verheyen bakt het lekkerste brood en gebak van Lichtaart. In hun mooie bakkerij in de Leistraat heb je de keus uit een ruim assortiment. Als je een keer wat minder tijd hebt dan kan je zelfs online je brood en gebak bij hen bestellen.

Leistraat 120
2460 Lichtaart
Logo Moorkens
Brandstoffen

Op zoek naar brandstoffen en gas voor de verwarming van je huis? Brandstoffen Moorkens helpt jou met veel plezier verder.

Hoek 34
2460 Tielen
Website
logo KuMo Thuisverpleging
Thuisverpleging

KuMo verpleegkundigen geven de beste zorgen aan hun patiënten. Hun doel: de patiënt zo lang mogelijk in zijn vertrouwde, huiselijke omgeving te houden. Verder zorgen zij, samen met een team van dokters, tijdens genezing en revalidatie voor een professionele nazorg bij de patiënt. 

 

Rubenstraat 104/7
2300 Turnhout
Logo Elboka
Wegenbouw

Elboka Nv staat sinds 1978 voor kwaliteit en service in de wegenbouw. Ondertussen heeft het bouwbedrijf zijn activiteiten uitgebreid. Zo kan u ook bij hen terecht voor de aankoop en de verhuur van minigravers, kranen en andere grondverzetmachines.

Retiesebaan 171
2460 Kasterlee
Logo BC Onderhoud
Ramenwasserij

De specialist op het gebied van ramenwassen. Maar je kan bij hen even goed ook terecht voor een onderhoud van je tuin of een regelmatige schoonmaak van burelen, bedrijven, openbare centra en winkels.

Kapelstraat 58
2275 Lille
Logo 't Graantje
Bakkerij

Deze bakker vind je pal in het centrum van Tielen. Je koopt er je brood of je gebak in een mooie verzorgde bakkerij en de vriendelijke service krijg je er gratis bij.

Stationsplein 1
2460 Tielen
Website
Logo Aquatazz
Ramenwasserij

Aquatazz-Cleaning uit Tielen is dé specialist in het reinigen van de buitenzijde van elke woning.  Ooit gestart als ramenwasser en door de jaren heen zijn diensten uitgebreid naar alle poetswerken aan de buitenzijde van je huis, villa of appartement.

Eigenaarsstraat 27
2460 Tielen
Logo SAS Koffie
Koffiebranderij

SAS Koffie is al sinds 1947 gespecialiseerd in het melangeren, branden en verpakken van heerlijke koffie. Zij doen dit alles onder hun eigen mark maar ook private labels kunnen bij hen terecht. Bij SAS Koffie proef, ruik en zie je de passie voor koffie.

Dennelaan 10
2340 Beerse
Autobanden Sooi
Bandencentrale

Sinds 1981 geeft men bij Autobanden Sooi de beste adviezen aangaande uw bandenkeuze. Men biedt jou een uitgebreide waaier aan producten en topmerken voor zowel banden als aluminium velgen, accu's, uitlaten, remblokken en schokdempers.

De Hese 8
2460 Kasterlee
Airdeco
Reclame- en Kopiecenter

Sinds 1997 zijn ze een gevestigde waarde in de reclamesector. Zowel kleine als grote projecten werken ze tot in detail af.
Een goede service, correcte prijzen en een uitstekende vakbekwaamheid zijn hun grootste troeven.Zij zorgen voor reclamewerk dat gezien mag worden!

Retiesebaan 131a Unit 4
2460 Kasterlee
Logo G&A Moters
Auto verdeler

Bij G & A Motors kan u terecht voor een superieure service van uw BMW. In elk domein: van onthaal, verkoop, werkplaats tot carrosserie en na verkoop. Het team van G & A Motors beschikt over de nodige ervaring en knowhow.

Raadsherenstraat 1
2300 Turnhout
Logo Gebr. Scheltjens
Bezettingswerken

Al sinds de jaren 50 helpen ze hun klanten met bezettingswerken. Met kennis van traditionele bezettingen gecombineerd met de moderne technieken heeft men door de jaren heen klantenkring opgebouwd.

Rooienkapel 35
2275 Gierle
Logo Groep VDH
Auto verdeler

Uw Mercedes-Benz partner voor auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Met vestigingen in Herentals, Diest en Mol zijn ze goed vertegenwoordigt in regio Kempen. Zij verzorgen voor jou zowel de verkoop als na-verkoop van uw Mercedes.

Toekomstlaan 1
2200 Herentals
Logo Guy Puts
Plafonneerwerken

Ben jij op zoek naar een stukadoor? Bij Guy Puts uit Lichtaart kan u terecht voor al uw pleisterwerken.

Boskant 18A
2460 Lichtaart
Logo Peugeot Pelka
Auto verdeler

Familiebedrijf dat reeds 50 jaar actief is in de autosector. Als erkend verdeler van Peugeot hebben ze een duidelijke voorliefde voor Franse wagens. Je kan bij hen terecht voor zowel occasies als nieuwe wagens van deze Franse autobouwer.

Turnhoutsebaan 70
2460 Kasterlee
Logo Maes
Groothandel in machines

Maes nv met vestigingen in Hoogstraten en Kasterlee, staat voor u klaar met de beste service en producten aangaande auto- industrie- en landbouwbenodigdheden.

Turnhoutsebaan 212
2460 Kasterlee
Logo Filip Vervoort
Schilderwerken

Heb je nog een kamer te schilderen of te behangen en geraak je er maar niet aan begonnen? Of wil je het gewoon laten doen door iemand met jarenlange ervaring? Filip Vervoort helpt jou met veel plezier verder.

Zellekens 2
2460 Tielen
Website
Tuinen Boons
Tuinbouw

Een jong bedrijf maar ondertussen al heel wat ervaring. Zij staan in voor een tuin volgens jouw wensen. Van ontwerp, onderhoud, aanleg tot totaalprojecten. Je ideeën, wensen en noden voeren zij uit tot in het kleinste detail.

Kleinheiken 11
2460 Tielen
Logo Noyens
Opbouw vrachtwagens

Top in maatwerk, sterk in service! Jan Noyens NV richt zich volledig op vrachtwagenopbouw met een sterke specialisatie in hydraulische toepassingen zoals kranen, containersystemen, laadbruggen en veetransport.

Biezenveld 11
2460 Kasterlee
Logo Lauwers Eric
Trappenmakerij

Bent u op zoek naar een trap die perfect de sfeer van uw woning weerspiegeld? Het team van Trappen Lauwers realiseert met veel passie uw droomtrap. Van landelijke, moderne tot betonnen trappen, bij Trappen Lauwers weten ze er wel raad mee.

Biezenveld 8
2460 Kasterlee
Logo De Mansarde
Brasserie

Gezellige brasserie met een uitgebreide kaart en met een zomers tuinterras. Ook aan je kinderen is er gedacht met een mooie buiten speeltuin en een kleine speelruimte binnen. 

Kerkstraat 129
2460 Tielen
Stemital Metaalwerken
Metaalwerken

Voor alle las- en constructiewerken in staal en inox! Stemital is gespecialiseerd in verschillende soorten trappen: modern of klassiek, voor thuis of industrieel. Maar ook voor allerhande poorten, balustrades, veranda's, serres en industriële toepassingen kan je bij hen terecht. 

Slagmolenstraat 53
2300 Turnhout
Logo VAG
Autogarage, carwash en verhuur

VAG doet echt alles met auto’s. Een auto nodig? Bij hen kan je terecht voor de aankoop van een tweedehandswagen maar ook voor de verhuur ervan. Verder hebben zij ook een eigen garage, carwash en carrosserie.

 

 

 

 

 

Steenweg op Gierle 228
2300 Turnhout
Logo Aerts Interieur
Schrijnwerkerij

Al 20 jaar staat Aerts Interieur klaar voor particulieren, aannemers en bedrijven om hun interieur tot leven te laten komen. Stijl spreekt voor zich. Kies daarom voor een inrichting die bij je past.

Hoebenschot 9
2460 Lichtaart
Logo Leo Paepen
Afbraakwerken

Gespecialiseerd in alle afbraakwerken zoals industriële gebouwen en woningen. Tevens hebben ze hun eigen steenhouwerij waarmee ze gekend zijn voor de verwerking van arduin, van ruwe arduinblok tot afgewerkte arduinen dorpels voor uw ramen en deuren.

Sassenhout 65
2460 Lichtaart
Website
Optiek Yves en Kathleen
Optiek

"Een bril waar je blij van wordt" is hun visie. Yves & Katleen geven jou het gedroomde advies in jouw zoektocht naar het ideale montuur. Dit doen ze door vakkennis te combineren met passie en kwaliteit. 

 

 

 

De Merodelei 12, 2300 Turnhout
Tramstraat 12, 2350 Vosselaar
Argenta
Bank

Argenta wil gezinnen en particulieren eenvoudig, eerlijk en dichtbij ondersteunen om hun financiële gezondheid te verzekeren. Argenta wil de eerste bank-verzekeraar zijn voor gezinnen en particulieren die waarde hechten aan duurzaam financieel advies, zonder franje.

Leopoldstraat 44
2330 Merksplas
Logo V&H Verzekeringen
Verzekeringen

F&H Verzekeringen helpen jullie graag bij het afsluiten en opvolging van uw verzekeringen. Axa, Dela, Baloise Insurance en AG Insurance zijn één van hun vele partners. F&H verzekeringen kan u zo de voordeligste verzekeringen aanbieden.

Verlorenweg 4
2300 Turnhout
Logo Van Loo
Betonpompen

Betonpompwerken Van Loo is sinds 2004 een gerespecteerde firma in de betonwereld. Vlaamse en Nederlandse betoncentrales doen dan ook dagelijks beroep op hun diensten. Met ervaren pompbedieners leiden zij verschillende betonwerken in goede banen.

Begijnenland 18
2260 Westerlo
Logo Runa Shoe
Schoenen

Zo lang iedereen zich herinnert, is Runa Shoe gevestigd langs de Gierlebaan in Tielen. Bij hen kan je steeds terecht voor kwalitatieve dames-, heren- en kinderschoenen. En dit steeds met de enthousiaste en vriendelijke hulp van Nancy

 

 

Gierlebaan 28
2460 Tielen
Logo Moorkens Geert
Centrale verwarming

Meer dan 25 jaar geleden startte Geert Moorkens uit Tielen zijn eigen onderneming op als installateur van centrale verwarming. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een specialist in verwarming, ventilatie en sanitair.

Pleintje 34
2460 Tielen
Logo KBC
Bank

Gelegen in het centrum van Kasterlee. Je kan er terecht met je spaargeld alsook met diverse leningen en andere geldzaken.

Geelsebaan 69
2460 Kasterlee
Logo Reclamepunt
Textielbedrukking

Ben je op zoek naar textielbedrukking, drukwerk of promotiemateriaal? Met een kwalitatief aanbod en het oog op een perfecte service geven ze bij ReclamePunt.be een antwoord op al jouw vragen.

Industrielaan 3B
2250 Olen
Baeken natuursteen
Natuursteen

Vloer, trap of keukenproject in natuursteen? Baeken is uw partner in natuursteen voor zowel binnen als buiten. Particulier, architect of aannemer? Ze staan jou graag te woord.

Veedijk 48
2300 Turnhout
Logo Elektro Smets
Elektrische huishoudtoestellen

Bij deze elektrozaak in het centrum van Kasterlee kan je terecht voor elektrotoestellen van o.a. Miele, Smeg, Boretti en Novy.

Markt 9
2460 Kasterlee
Logo Imagini
Promotieartikelen

Imagini biedt jou creatieve ideeën, een snelle service en scherpe prijzen op het gebied van promomateriaal. Heb jij als bedrijf of vereniging gepersonaliseerd promomateriaal nodig? Imagini helpt jou graag en geeft zo jouw IMAGO een extra boost.

Berenlaan 10
2340 Beerse
Logo Login Service
Industriële Reiniging

Al meer dan 25 jaar, sinds 1991, is Longin Service een specialist in industriële reiniging. Wat uw probleem ook is, als het met reiniging en afval te maken heeft, Longin Service lost het op.

Wingepark 15
3110 Rotselaar
Logo Trend Vastgoed
Immobiliën

Bij TREND Vastgoed combineert men al meer dan 10 jaar ervaring en passie met een persoonlijke benadering om u steeds de beste aanpak te bieden voor al uw vastgoedprojecten - van koop en verkoop tot investeringen. Hun team staat steeds tot je dienst.

Lierseweg 1
2200 Herentals
Logo Coli 2000
Koerierdienst

Colli 2000 is reeds meer dan 10 jaar actief in het nationaal- en internationaal sneltransport. Gunstig gelegen in de regio Turnhout, tussen Eindhoven en Antwerpen is dit de perfecte uitvalshoek voor alle expressopdrachten in de Benelux en Europa.

Molenbergstraat 45 bus 4
2300 Turnhout
Logo SalesPunt
Verkoopondersteuning

Heb je een product en zoek je iemand om je product in de markt te zetten? Nic van Salespunt helpt je hierbij met de nodige deskundigheid. 

Poiel 90
2440 Geel
Ahfibit
Computerconsultancy-activiteiten
Rietakkers 2
2460 Tielen
Logo
Schrijnwerkerij

Algemene schrijnwerkerij uit Arendonk die instaat voor jouw totaalafwerking. 

Binnendeuren, maatkasten, keukens en nog zoveel meer. 

 

Grotstraat 24
2370 Arendonk
Logo Gielis
Bouwaannemer
Bakenstraat 9
2460 Lichtaart
Website
logo averdo
IT Ondersteuning
Huybrechtssstraat 68
2140 Borgerhout