Corona update

Corona update

Nav de verstrengde maatregelen willen wij jullie nogmaals informeren over de maatregelen die we als club genomen hebben om het trainen en spelen van jeugdwedstrijden toch mogelijk te maken tijdens deze moeilijke tijden. 

In de provincie Antwerpen is het voorlopig verboden om boven de 18 jaar een ploegsport te beoefenen. Dit wilt zeggen dat U21, gewestelijke en nationale reserven, dames, A- en B-ploeg op non-actief worden gezet.

 

Wat betekent dit voor onze club in detail?

Algemeen
 Het dragen van mondmasker is voor iedereen (ouder dan 12 jaar) verplicht op onze complexen in Tielen en Lichtaart.
 Dit geldt niet voor trainers en afgevaardigden tijdens de wedstrijd.


Seniors
 Trainingen en wedstrijden voor onze A- en B-ploeg, Nat. Reserven, Dames, Gewest. Reserven en GU21 stoppen onmiddellijk tot nader bericht.Jeugd
 Voor onze jeugd (-18 jaar) verandert er momenteel niets. Trainingen kunnen blijven voorgaan. De reeds gecommuniceerde maatregelen blijven uiteraard van toepassing*.
 Wedstrijden kunnen/mogen gespeeld worden. Daar er reeds oefenwedstrijden waren vastgelegd tegen Antwerpse ploegen (City Pirates en Berchem) zullen we bekijken hoe we een degelijk vervangprogramma kunnen samenstellen.

Tornooien
 Externe tornooien kunnen blijven doorgaan
 In samenspraak met het gemeentebestuur zullen wij bekijken wat er mogelijk is met onze eigen tornooien (15/8 KempenCup; 21-22-23/8 Miniemen-,preminiemen- en duiveltjestornooi).

*Covid-maatregelen start seizoen 2020-2021
We rekenen op de medewerking van iedereen om deze op te volgen!!
 Er zal op de beide complexen (Tielen en Lichtaart) een volledig circulatieplan uitgetekend worden. Gelieve hier de nodige aandacht aan te besteden.
 Respecteer de aangeduide in- en uitgangen.
 In onze kantine in Tielen mag er niet geconsumeerd worden aan de toog, maar is iedereen verplicht om zich aan tafel te zetten. Indien er geen plaats is aan een tafel, gelieve buiten te wachten tot er een plaats vrijkomt.
 De kantine van ons Opleidingscentrum zal ten vroegste opengaan op maandag 3 augustus.
 Handen moeten op geregelde tijdstippen ontsmet worden. Als club zullen wij ervoor zorgen dat er voldoende handgel aanwezig is.
 We geven elkaar geen hand als begroeting.
 Bij het betreden van de kleedkamer draag je verplicht een mondmasker.
 Er wordt niet gedoucht na de trainingen.
 Zorg dat uw kind steeds een plastieken drinkbus bij zich heeft met daarop zijn/haar naam.
 Voor het sportmateriaal zijn er op de club producten voorzien en de nodige afspraken gemaakt rond de dagelijkse ontsmetting.