Nieuwe shirtsponsors

shirtsponsors

 

Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen en je kan het nu al legendarisch noemen. Voor de allereerste keer uit de 13-jarige geschiedenis van de club prijken er twee andere partners op de shirts
van onze jeugd. Ijsboerke is al ettelijke decennia verbonden aan het jeugdvoetbal in Tielen. Het startte met het voormalige KFC Tielen om vervolgens ook nog bij VC Tielen en KFC De Kempen op de shirts te verschijnen.
Sinds dit seizoen springen er twee andere partners mee op de kar. Onze jeugd telt vanaf vandaag 3 jeugdpartners. Mooi toch!


Spar Lichtaart zal vanaf dit seizoen de shirtpartner zijn van onze volledige onderbouw (U6-U9). De supermarkt streeft al jaren naar een sterke lokale verankering en kan via onze leden, fans en tegenstrevers veel mensen bereiken in de regio. Wij bedanken Guy en Luc Van De Poel voor het vertrouwen in onze club.

Spar Lichtaart


De Melkweg is onze 3de jeugdpartner. Hun logo zal staan op al de shirts van onze IP Bovenbouw (U14- U19). Ann en Rob runnen hun boerderij in Tielen met hart en ziel. Wekelijks produceren ze ambachtelijke rijstpap en chocoladepasta. Deze kan je aankopen in de automaat bij hun op de boerderij of in de lokale supermarkten. Door de partnership met onze club willen ze nog meer bekendheid verwerven voor hun overheerlijke rijstpap en chocopasta. Voor onze club een geweldige uitdaging om hier een steentje aan bij te dragen! Dankjewel Ann en Rob voor het vertrouwen.

 

De ?elkzeg


Ijsboerke blijft shirtpartner van onze volledige middenbouw (U10-U13).