Voetbalstages

stages

Ook in 2022 organiseert de jeugdopleiding van KFC De Kempen opnieuw een Paas- en zomerstage op de terreinen van ons Opleidingscomplex in Lichtaart.


Wat gaan we dan doen?
Voetballen, voetballen en nog eens voetballen ! Aanleren en aanscherpen van basistechnieken, spelvormen, wedstrijdjes… alles onder de leiding van deskundige trainers. Het is een week waarin alle aspecten van het voetbal aan bod komen, en waar de spelers afwisselend andere trainers hebben. En natuurlijk staan plezier en amusement centraal


Wanneer gaat dit door?
De Paasstage gaat door van maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april 2022 en de zomerstage zal doorgaan van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli 2022


Wie mag er deelnemen?
Paasstage : jongens en meisjes geboren in 2009-2015
Zomerstage : jongens en meisjes geboren in 2009-2016

 

Praktisch
Een week voor de start van de stage krijgt u meer details over een aantal praktische zaken. Sowieso start de stage om 9u, en eindigen de trainingen om 16u. Opvang is voorzien van 8u00 tot 17u00.


Wat kost dit?
Voor één week voetbalplezier vragen we 160 euro (130 euro voor de tweede of meerdere deelnemers van hetzelfde gezin). Indien je deelneemt aan beide stages bedraagt de deelnameprijs 300 euro (240 euro
voor de tweede of meerdere deelnemers van hetzelfde gezin). We bieden de kinderen een volwaardig en goed gestructureerd oefenprogramma aan.
In de loop van de voormiddag krijgen de spelertjes een versnapering en iedere middag is er een warme maaltijd voorzien.In de loop van de namiddag wordt er een vieruurtje aangeboden.
Op het einde van de stage krijgt iedereen een aandenken en een bal mee naar huis.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan hier.

Om een goede organisatie mogelijk te maken, en om iedereen aan bod te laten komen, is het aantal plaatsen per stage beperkt tot 140 ! Snel inschrijven is dus de boodschap…. De uiterste datum van inschrijven is 31 maart 2022 voor de Paasstage en 10 juli 2022 voor de zomerstage.