Word jij Yellow Blue Team Partner?

Yellow Blue Team Partner

Word jij Yellow Blue Team Partner van één van je favoriete teams?

Als commerciële cel zoeken wij naar mogelijkheden om extra inkomsten te genereren voor onze club. Daarom komen we met iets nieuw. Vanaf deze week zal het mogelijk zijn om Yellow Blue Team Partner te worden van één van je favoriete teams van KFC De Kempen.

Aangezien wij als club geen afzonderlijke team shirtsponsoring aanbieden is dit een zeer leuk alternatief voor ouders/grootouders/fans, om alsnog partner te worden van één van je favoriete teams. Bijkomend kan je hiermee ook je werkgever of onderneming in de kijker zetten.

Wat houdt dit juist in?

Voor een bijdrage van € 300 excl. BTW word jij partner van onze club. In ruil hiervoor krijg je:

  • Activatie op sociale media. Binnenkort zullen alle ploegfoto's voorgesteld worden op onze sociale media (Facebook & Instagram). Jouw bedrijf zal hierin een prominente rol vertolken en zal verschijnen op de ploegfoto van jouw favoriete team van KFC De Kempen.
  • Jij ontvangt 1 teamfoto op posterformaat (80x60cm)

Interesse? Stuur dan een mail naar stephenstappaerts@gmail.com of vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

BELANGRIJK! Een jeugdteam kan meer dan 1 Yellow Blue Team Partner hebben. Intekenen op deze mogelijkheid kan tot zondag 16 oktober 2022. 

 

Inhoud Yellow Blue Team Partner