FC De Kempen B - Vlimmeren Sport 0 - 0

Na 90' stond de brilscore nog steeds op het bord, en kwam de verdiende driepunter jammer genoeg niet op het conto van de thuisploeg. De Kempen speelde met veel inzet en domineerde haast een wedstrijd lang. Geel-blauw was evenwel niet bij machte om een stug Vlimmeren uit verband te spelen en de netten te doen trillen.
Van Hoof probeerde het van ver met een lage knal die door keeper Stoops probleemloos werd gepakt. In het tweede kwartier zette thuisspeler Maes de bal gevaarlijk voor doel, en nu moest Stoop, ietwat verrast, alles uit de kast halen met een tussenkomst. De poging van lokale spits Verschueren ging naast. Offensief lukte het de bezoekers in het slot van de eerste helft enkele hoekschoppen af te dwingen, maar daar bleef het dan ook bij. In de 45' hield Stoop Door Moorkens van de 1-0 met een knappe zwevende safe die resulteerde in een hoekschop. In het slot van de eerste helft ging een kopbal van Lander Moorkens nipt naast, en even later kopte Mombaerts over de bezoekende kooi. Vlimmeren moest het vanaf het derde kwartier met een man minder doen, nadat een tackle langs achter direct met rood bestraft werd.

Vroeg in de tweede helft bracht Stoop voor Vlimmeren redding. Bij een ingestudeerd nummer op vrije trap van Vlimmeren ontstond voor doel van Van Dam heel even gevaar. In de 58' kopte Lander Moorkens de vrije trap hoog over het Vlimmerse doel. Gastheer Van Hoof keek tegen zijn tweede geel aan, en zo was het numerieke evenwicht met tien tegen tien terug hersteld. De enige kans die Vlimmeren kreeg, kwam er in de 70' bij een hoekschop. Peeters kon ongehinderd op doel koppen, maar Van Dam was bij de pinken en ging goed plat. De Kempen drukte nog wat steviger op het gaspedaal, wat al snel resulteerde in een loeier van Storms die een halve meter te hoog gemikt was. Lander Moorkens bracht het leer gevaarlijk voor doel waar Wilmsen centraal opdook en dreigde. Doelman Stoop bracht evenwel redding. Mertens kende pech bij een gekraakt schot, en diezelfde Mertens mikte even later naast. Ook het vizier van Door Moorkens was slecht gericht en zijn schot aan de eerste hoek ging eveneens naast. In de blessuretijd bracht De Kempen op vrije trap de bal nog eens gevaarlijk voor doel. Stoop kon het leer beroeren en een corner toestaan.

Vlimmeren sleepte een punt uit de brand na het scoreloos gelijkspel. De Kempen 'verloor' twee punten, was de best voetballende ploeg, maar miste in de zone van de waarheid de creativiteit om de Vlimmerse defensie uit verband te spelen.

FC De Kempen: Van Dam, Maes (63' Melis), Van Riel, Lander Moorkens, Wilmsen (89' Van Gompel), Storms, Door Moorkens, Van Hoof, Verschueren (30' Iwuji), Mertens, Mombaerts (87' Geyskens)

Gele kaarten: Loots, Van Riel, Van Gils, Van Hoof
Rode kaarten: ? Vlimmeren, Van Hoof (2 x geel)
Scheidsrechter: Willy Verluyten