K.Bevel FC - KFC De Kempen A 3 - 0

Geel-blauw eiste het openingskwartier op met dominant voetbal. Al vroeg in de wedstrijd ging op rechts Dams aan de haal, maar de assist die er op volgde was onzuiver. Kempen-verdediger Govers reageerde alert en voorkwam het gevaar van Bevel door er gepast de voorzet uit te halen. In de 7' bracht Swaans ploegmaat Dams in stelling. Laatstgenoemde week te fel uit om thuisgoalie Verelst te ontwijken, en leverde dan terug in bij Swaans die zijn deviatie naast zag gaan. De krul van Gielis werd door Bevel-doelman Verelst gepakt. De thuisploeg stak zijn neus aan het venster via Verwimp die centraal op keeper Verbist besloot. Na een corner van de gastheren plofte de bal na een schermutseling in de lucht pardoes op de lat. Vanaf het tweede kwartier herstelde de thuisploeg het evenwicht. Toch noteerde we gevaar voor het doel van Verelst, wanneer de voorzet van Maes plots gevaarlijk werd, over de keeper zoefde en dan nipt naast ging. Een inzenden van op links werd door Kempen-keeper Verbist lichtjes met de hand beroerd tot in de voeten van een Bevel-speler die het leer voor doel bracht. Van Peer stond op de juiste plaats en kon van dichtbij simpel scoren. In de 37' bracht Maes de bal hoog voor doel tot aan de tweede paal, net iets te ver voor Dams om te kunnen dreigen. Een gevaarlijke kans voor De Kempen was er enkele minuten voor rust. Gielis ging aan de haal na balverlies in de thuisdefensie. De bezoekende captain stak gemeten door tot bij Dams die de 1-1 vergat te scoren. Daarop volgde nog een aanval via het duo Gielis-Demba, maar de voorzet van laatstgenoemde miste precisie.
Net zoals in de eerste helft drukte De Kempen zijn stempel op het openingskwartier. Een hard werkende Gielis, geassisteerd door de zwoegende Kocak, probeerden hun ploeg op sleeptouw te nemen, op zoek naar de gelijkmaker. Tot doelkansen kwam het helaas niet, want eenmaal in de zestien sputterde de motor en miste de bezoekers de nodige creativiteit. Maes stak subtiel door tot bij Gielis, maar Bevel-doelman Verelst had het laatste woord. Op het uur bekocht De Kempen min of meer zijn inspanningen, en gaandeweg herstelde Bevel het evenwicht. In de 69' kon Van Peer dreigen na een corner. Verbist bracht evenwel redding. In de 75' trapte Kizilboga een vrije trap langsheen de muur, waarbij Verbist goed plat ging in de hoek. De knal van Vervoort ging nipt naast, en even later koos Van Peer het hazenpad maar geraakte niet voorbij Verbist. De knal van Bevel-speler Marien werd met vuistwerk van Verbist gepareerd. Bij een hoekschop van Bevel werd de bal aan de tweede paal voor doel gebracht. Tuteleers stond goed geplaatst en scoorde de 2-0 van dichtbij. In de blessuretijd won bij een hoge corner voor doel vuurtoren Van Peer het luchtduel en scoorde alsnog de 3-0. Daarmee stond meteen de overdreven 3-0 eindscore op het bord.

KFC De Kempen: Verbist, Vanhoof, Bellens (77' Brouwers), Kocak, Govers, Gielis, Swaans, Janneh Demba, Maes (66' Goethaert), Dams (46' Verheyen), Trommelen

Doelpunten: 26' Van Peer 1-0, 88' Tuteleers 2-0, 90' + 3 Van Peer 3-0
Gele kaarten: Kiziboga, Tuteleers, Verheyen