Kessel United - KFC De Kempen B 0-2

Wegens studieverplichtingen van tal van spelers, trad De Kempen B met een onuitgegeven elftal aan in Kessel. Dams was als 24-jarige de ouderdomsdeken, en de gemiddelde leeftijd van het spelersblad was 18,5.
Door de slechte toestand van het terrein waren combinaties over de grond niet evident. Al vroeg in de wedstrijd was er een schietkans voor Verelst, maar Kempen-keeper Van Dam stond paraat. Aan de overkant was de lage schuiver van Van Hoof dan weer geen probleem voor thuisgoalie Somers. Bezoeker Loots zorgde even later voor gevaar aan de tweede paal door de bal nipt naast te deviëren. Van Dam was dan weer bij de les en zo kwam Kessel-speler Sels niet tot een schot. De kansjes bleven zich voordoen langs beide zijden, en bij één ervan belandde een plaatsbal van Dams in de handen van de thuisdoelman. Ook Van Gompel slaagde er niet in om keeper Somers in de korte hoek te verschalken. Bij een bezoekende corner zoefde de kopbal van Mertens Vandermosten voorlangs. In de slotfase van de eerste helft bracht Van Dam nog eens redding met de vuisten bij het schot van De Jonghe.
Vroeg in de tweede helft klom De Kempen bijna verdiend op voorsprong. Geyskens waagde zijn kans en zag zijn knal op de staander belanden. Op het uur trapte Van Hoof de vrije trap keurig en gevaarlijk in de zestien. Dams stond goed geplaatst en werkte met de voet de 0-1 tegen de netten. Luttele minuten later werd het bijna 0-2 na geharrewar voor de lokale kooi. Kesselaar Bogemans kopte voor de thuisploeg over. Bezoeker Dams was nu helemaal op toerental gekomen, en klaar kijkend bracht hij Iwuji in stelling die zijn schot gestopt zag door Somers. Ook de actie Dams-Geyskens-Dams zorgde voor gevaar in de lokale zestien. Snel daarna was Dams opnieuw daar met een knappe actie en assist, en ook dit keer werd het warm voor de kooi van Somers. In de slotminuut leidde Dams opnieuw de aanval in. De bal kwam finaal in de loop van Loots die met een verlossende 0-2 de thuisploeg de doodsteek gaf.
Met een verdiende driepunter zorgde geel-blauw ervoor dat de verkleumde meegereisde supporters zich toch enigszins konden opwarmen.

FC De Kempen: Van Dam, Mertens Vandermosten, Melis, Maes, Heylen, Van Hoof (80' Van Eijck), Iwuji, Van Gompel (72' Vigoureux), Geyskens (85' Van Ouytsel), Dams, Loots (90' Van Den Putte)

Doelpunten: 60' Dams 0-1, 90' Loots 0-2
Gele kaarten: Wouters, Sels, Bessems, Raedts