KFC De Kempen B - KFC Exc. Bouwel 2 - 0

De thuisploeg kon met een 1-0 richting kleedkamer, terwijl de bezoekers uit Bouwel voor de koffie enkele keren op goed keeperswerk van Janssens botsten.
Zo zag bezoeker Huysmans al vroeg in de wedstrijd een lage uithaal gered door de thuisgoalie. Bij de vrije trap van Van Looy zat Janssens er goed tussen met een vuist. Aan de overkant bracht Bouwel-keeper Anthonis redding bij de kopbal van Khairane. Bij een bezoekende aanval via de rechterflank kon een attente Janssens met een redding onheil voorkomen door de voorzet er uit te halen. In de 36’ kende Huysmans pech wanneer zijn geplaatste bal nipt naast de paal buiten ging. Enkele minuten later mocht de lokale aanvaller Van Nuffel aan de haal gaan, en plaatste de bal naast de uitgelopen Anhonissen tegen de staander. Vangestel was goed gevolgd en kon in de rebound de 1-0 scoren.

Vroeg in de tweede helft kwamen de bezoekers goed weg wanneer een gekraakt schot slechts centimeters naast dwarrelde. Goethaert zorgde voor de voorbereidende dreiging. De Kempen ging op zoek naar de 2-0 en Van Nuffel zag zijn poging gered door Anthonis. Nog voor het uur bracht Van Nuffel zijwaarts Maes in stelling, die foutief gestuit werd op het moment dat hij wou uithalen. Van op de stip zette Nuyens de Bouwel-doelman op het verkeerde been en de 2-0 was een feit. Met nog een kwartier te gaan viseerde Da Silva Lopes met een krachtig schot de korte hoek. Janssens voorkwam met een sublieme redding de aansluitingstreffer. Even later zoefde het schot van bezoeker Peeters voorlangs. De gastheren Goethaert en Verheyen hinderden mekaar in de 84’ bij dreiging in de zestien. Daarbij ging de bal rakelings naast de kooi van Anthonis. In de 90’ werden de bezoekers nog tot 10 herleid, nadat keeper Antonis in eerste instantie geel incasseerde, maar na protest alsnog de rode kaart kreeg.

KFC De Kempen: Janssens, Vandeweghe, Khairane, Dondeyne, Verheyen, Mombaerts, Van Nuffel (79’ Verschueren), Maes (83’ Moorkens), Vangestel, Nuyens, Goethaert

Doelpunten: 39’ Vangestel 1-0, 57’ Nuyens 2-0
Gele kaarten: Gysels, Vloeberghs, Nuyens, Anthonis
Rode kaarten: Anthonis
Scheidsrechter: Dennis Van Veldhoven