KFC De Kempen - KVV Rauw Sport Mol 0-1

In de eerste helft was het meeste balbezit voor de bezoekers, zonder dat ze evenwel doelkansen konden afdwingen. Die doelkansen waren er wel voor de thuisploeg. Bij een schot van Annelien Van Eyndhoven moest de bezoekende keeper in twee keer redding brengen. Even later probeerde de lokale kapitein Igodt de keeper te omspelen, maar doelvrouw Clemens zat er goed tussen. Ook wanneer van uit een scherpe hoek Igodt op doel schoot, stond Clemens goed geplaatst. Eén keer lukte het de bezoekers door de thuisdefensie te geraken, en dat was genoeg voor de openingsgoal. Op slag van rust werd Vanspringel goed aangespeeld en glipte met de bal aan de voet doorheen de lokale verdediging om dan finaal laag binnen te schieten.
De bezoekers kwamen het best uit de kleedkamers en bij een hoekschop besloot een Rauw-aanvalster naast. Kempen-aanvoerder Igodt ging alleen op doel af. Oog in oog met de bezoekende keeper had ze de 1-1 aan de voet, maar knalde de wenkende kans pal op Clemens die zich daarbij blesseerde. Igodt ging even later alleen op doel af, maar werd dan door de laatste verdediger net buiten de zestien foutief gestuit. De noodrem die de laatste bezoekende verdediger hanteerde bleef onbegrijpelijk onbestraft. In de slotfase was de uithaal van op links door Annelien Van Eyndhoven jammer genoeg te hoog gemikt.
Mol Rauw ging op een gevleide manier met de driepunter huiswaarts, en geel-blauw bleef onverdiend met lege handen achter.

FC De Kempen: Van Der Paelt, Geenen, Charlotte Van Eyndhoven, Martens, Igodt, Smeyers, Daems, Verelst, Annelien Van Eyndhoven, Poleszcuk, Van De Perre, Hermans, Vissers, Van Regemorter

Doelpunten: 44' Vanspringel 0-1