KVV Vosselaar - KFC De Kempen A 2 - 0

FC De Kempen-keeper Hooyberghs had op Vosselaarse bodem niet eens een drukke namiddag, en toch stond het na 90' 2-0. Geel-blauw kon nooit zijn stempel drukken en de wedstrijd naar zijn hand zetten. Vosselaar was stevig in de duels, stoorde snel en gaf weinig ruimte weg. De gastheren bleven in de eerste helft op vlak van de afwerking in gebreke, en dus stond het na een slechte eerste helft nog 0-0.
Thuisspeler Van De Kerkhof ging de linkerflank af waarbij hij drie belagers van zich afschudde, en bracht na 10' de bal voor doel waar Geudens aan de eerste paal naast vlamde. Even later plofte een vrije trap van De Vry pardoes op de deklat van Hooyberghs. De Kempen moest het spel ondergaan, en wanneer Smits het leer voor doel bracht, liepen twee thuisspelers mekaar in de weg om succesvol te zijn. Enkel in de slotfase voor rust, staken de bezoekers twee keer hun neus aan het venster. Gielis stak goed door tot bij Swaans die de bal gemeten voor doel bracht... Helaas gaf een afwerker van dienst niet thuis. Snel erna bracht Moorkens kapitein Gielis in stelling en net voor er gevaarlijk op doel kon worden getrapt, werd de bal in corner gewerkt.
De tweede helft was amper op gang gefloten of Efe gaf de assist aan Murataj die De Schutter tot een goede redding dwong. Een voorzet van Smits werd door Vosselaar-aanvaller Van De Kerkhof over gekopt. Thuisgoalie De Schutter duwde een schot van Efe met een knappe redding over zijn kooi. Na een onoplettendheid in de geel-blauwe defensie kon Geudens de zestien binnen dringen met de bal aan de voet. Govers moest het duel aangaan en de thuisaanvaller ging graag tegen de grond. Van op de stip schoot Julien Vosselaar op voorsprong. De Kempen antwoordde met een strakke droge knal van Gielis waarbij De Schutter redding bracht. Het lot van de bezoekers werd helemaal bezegeld, nadat een vrije trap aan de tweede paal door Temmerman tegen de netten werd geschoten, goed voor de 2-0 eindstand.

FC De Kempen: Hooyberghs, Govers, Gielis, Swaans, Murataj, Moorkens, Goethaert (45' Efe), Storms, Trommelen, Vervoort, Bakkovens

Doelpunten: 75' Julien 1-0 (pen.) 83' Temmerman 2-0
Gele kaarten: Vermeiren, Bakkovens, Storms, Govers