SK Herentals - KFC De Kempen 0 - 6

De Kempen Dames wisten tegen SK Herentals de nul te houden, en deden zelf zes keer de netten trillen zodat het een vlotte 0-6 score werd.
In het openingskwartier vergat Rinke Van Der Paelt de score te openen, en viseerde Ynske Igodt het zijnet. Ook Annelien Van Eyndhoven kwam niet tot scoren, nadat ze alleen op doel afstormde en finaal naast schoot. Enkele minuten later lukte het haar wel bij een identieke fase. Vloeiend samenspel tussen Van Eyndhoven en Igodt leverde net niet de 0-2 op. Snel erna zetten opnieuw Van Eyndhoven en Igodt de aanval op, en nu kon laatstgenoemde een mooie combinatie wel met een doelpunt afronden. De poging van Van Eyndhoven van uit de tweede lijn, werd door SKS-keeper Vanuytven onschadelijk gemaakt. Van Der Paelt kreeg ook nog eens scoringskans, en voor de thuisploeg dreigde de balvaardige Woestenborghs. Van Eyndhoven trok dan zelf ten aanval en zorgde ook voor de afwerking, meteen goed voor de 0-3 ruststand, die veel ruimer had kunnen zijn. Nog in de eerste helft ging het schot van Van Eyndhoven over doel, en Fleur Daems lukte bijna een wereldgoal. Igodt mikte nog een keer op de deklat, en aan de overkant stond Kempen-keeper Vandenhende paraat bij het schot van Woestenborghs van uit de tweede lijn.
Vroeg in de tweede helft belandde de loeier van Van Eyndhoven van op 25 meter buiten bereik van keeper Vanuytven tegen de netten. De ingevallen Elise Poleszczuk besloot in het zijnet, en Van Eyndhoven schoot nog eens op de deklat wanneer ze van uit de tweede lijn aanlegde. Een lokale kans waarbij Snoeys naar de korte hoek mikte, werd door Vandenhende gepakt. De score werd nog opgedreven wanneer Poleszczuk beheerst scoorde. Diezelfde Poleszczuk was even later dicht bij de 0-6. Een dreigende Sophie Van Regemorter kwam niet tot scoren, en Daems legde in de slotfase de 0-6 eindscore vast.

KFC De Kempen: Vandenhende, Geenen, Martens, Igodt, Van Eyndhoven, Smeyers, Daems, Verelst, Lauwers,Van De Perre, Hermans, Van De Paelt, Poleszczuk, Vissers, Van Regemorter

Doelpunten: 17' Van Eyndhoven 0-1, 20' Igodt 0-2, 35' Van Eyndhoven 0-3, 50' Van Eyndhoven 0-4, 73' Poleszczuk 0-5, 87' Daems 0-6