KFC naar nationale

Feest

Yes, We did it!

Wij spelen volgend seizoen in 3de Nationale!

Wat een mooi parcours hebben we afgelegd. Het begon allemaal in het West-Vlaamse Sassport Boezinge. Daar zorgde Michael Trommelen in de 86ste minuut voor de verlossende 1-2 eindstand.

In de 2de ronde ontvingen we in ons Staf-Janssensstadion het Limburgse KGS Bree-Beek. Dit werd een geweldig efficiënte wedstrijd van onze kant met een overtuigende 6-2 eindstand.

Voor onze halve finale maakten we de verplaatsing naar alweer West-Vlaanderen. Deze keer stond een duel tegen KSV Rumbeke op het programma. Hier kregen we in minuut 90 het deksel op de neus en werd het 3-3. Verlengingen en uiteindelijk penalty's waren hier nodig om de promotiefinale te bereiken.

Gisteren was het dan eindelijk de dag waar wij als club alleen maar van konden dromen. In eigen huis de finale spelen voor promotie en dit met wel een kleine 700 toeschouwers

Na 15 minuten ging het dak eraf want onze spits Senne Dierckx wist ons op een sublieme manier op voorsprong te brengen. Helaas werden nadien de kansen niet benut en was het bibberen tot de laatste minuut.

Maar dus volgend seizoen een nieuw hoofdstuk in NATIONALE! Met mooie derby's zoals KFC Turnhout, ASV Geel, KFC Zwarte Leeuw, KFC Nijlen, KFC Bevel, ...